Fenerbahçe kongre üyesi İlhan Ekşioğlu kimdir?

Fenerbahçe Kongresinde Zeki İzci'nin "Yıldırım'a torunlarıyla güzel bir emeklilik diliyorum" sözleri üzerine İlhan Ekşioğlu sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe kongre üyesi İlhan Ekşioğlu kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
2 Haziran 2018 Cumartesi 16:43

Fenerbahçe kulübünün kongre üyelerinden Zeki İzci, Aziz Yıldırım'a yönelik sert eleştirilerde bulundu. Zeki İzci'nin eleştirileri sonrası Aziz Yıldırım'ın yanında yer alan yöneticiler duruma sert tepki gösterdi.

"Torunlarıyla güzel bir emeklilik diliyorum"

Zeki İnci'nin, "Aziz Yıldırım'a bundan sonraki hayatında torunlarıyla güzel bir emeklilik diliyorum" sözlerinden sonra ortam gerildi. Divan Başkanı Vefa Küçük bu noktada devreye girerek üyeleri sert bir şekilde uyardı. Vefa Küçük, Zeki İzci'nin üzerine yürüyen üyelere sakin olmaları yönünde sert bir çağrı daha yaptı. Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle Zeki İzci kürsüden uzaklaştırıldı.

 Fenerbahçe kongre üyesi İlhan Ekşioğlu kimdir?

Fenerbahçe'nin Asbaşkan ve Stat ve Tesisler Sorumlusu olan Ekşioğlu Istanbul, 29 Temmuz 1966 yılında İstanbul'da hayata merhaba dedi. İşletme Fakültesi mezunu olan İlhan Ekşioğlu evli ve 1 kız çocuk babası. İş hayatı boyunca turizm ve tekstille uğraşan ve bu alanlarda daoldukça başarılı olan Ekşioğlu, futbolda şike operasyonun ardından tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar