Fatih Terim futbolcuları uyardı

Galatasaray evinde Bursaspor'la 1-1 berabere kalmasının ardından Fatih Terim futbolcuları uyardı. Terim, "Bir iş kazası yaşadık. Bunun sebep ve sonuçlarını ayrıca konuşacağız. Ancak buradaki moral bozukluğunu Schalke maçına yansıtamayız" dedi.

Fatih Terim futbolcuları uyardı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
21 Ekim 2018 Pazar 14:20

Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Fatih Terim, dün gerçekleşen antrenmanda takımına uyarılarda bulundu. Tecrübeli hoca, Bursa maçında yaşanan puan kaybını geride bırakmaları gerektiğini hatırlatarak, “Bir iş kazası yaşadık. Bunun sebep ve sonuçlarını ayrıca konuşacağız. Ancak buradaki moral bozukluğunu Schalke maçına yansıtamayız. Sonuçta hâlâ lideriz. Şampiyonlar Ligi’nde de elimizde önemli bir fırsat var. Schalke’yi yenersek büyük avantaj yakalayacağız. Bu bilinçle hazırlık yapalım. Hepinizden tamamen bu maçı düşünmenizi istiyorum” diye konuştu.

Sakatlıklardan dolayı orta alanda kurgu değişiyor

Fernando, Serdar Aziz ve Feghouli’nin Bursaspor maçında sakatlanması nedeniyle, Galatasaray’ın orta sahadaki kurgusu önemli ölçüde değişecek. İlk planda, Fernando’nun yerine Donk’un ön liberoya geçmesi söz konusu. Ancak Serdar’ın stoperdeki eksikliği, bu bölgede Maicon’a tecrübeli bir partner ihtiyacı doğurdu. Bu nedenle Donk’un stopere geçme ihtimali var. Bu durumda orta alanda ön libero kalmayacak. Selçuk, Ndiaye ve Belhanda üçlüsüyle, oyun kontrolünün Galatasaray’a geçmesi seçenekler arasında. Sağ kanat ise büyük ihtimalle Sinan Gümüş’e teslim edilecek.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar