Erzurumspor yönetimi Mehmet Özdilek'in görevine son verdi

Erzurumspor yönetimi Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Erzurumspor yönetimi Mehmet Özdilek'in görevine son verdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
4 Mart 2019 Pazartesi 16:59

Erzurumspor Kulübü, teknik direktör Mehmet Özdilek ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdığını duyurdu.

Teknik Direktörümüz Sayın Mehmet Özdilek’le karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Görev yaptığı süre boyunca takımımıza katkılarından dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Sayın Mehmet Özdilek ve ekibine sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.

Mehmet Özdilek kimdir?

Mehmet Özdilek (d. 1 Nisan 1966; Ladik, Samsun), Ofansif orta saha mevkinde forma giymiş ve Şifo Mehmet lakabıyla tanınmış Türk eski millî futbolcu ve teknik direktör.

13 yıl boyunca Beşiktaş'ın formasını giymiştir. 1991'de Türkiye'de Yılın Futbolcusu ödülüne layık görülmüştür.1992'deki "Namağlup Şampiyon" olan kadroda yer almıştır. 130 gol ile Tüm zamanlarda Süper Lig'in en çok gol atan yerli orta saha oyuncusudur. Ayrıca 100 golü geçerek 100'ler kulübü'ne girmiştir. 4 yıl Beşiktaş'ın kaptanlık görevini üstlenmiştir. Örnek kişiliği ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Mehmet Özdilek 'in adına Beşiktaş tarafından AC Milan ile 4 Ağustos 2001 tarihinde Özel Jübile Maçı düzenlenmiştir. BJK İnönü Stadyumu’ndaki bu maçta Beşiktaş’ın Milan’ı yenmesi ile Türk Futbol Tarihinin en görkemli jübilelerinden biri yaşandı.Maçın tüm gelirlerini bizzat Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışlamıştır. Kariyerinde resmi maçlarda hiç kırmızı kart görmemiştir.

Mehmet Özdilek son olarak Süper Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörlüğünü yapmaktaydı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar