Kıran kırana maç berabere bitti

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Ankaragücü lig sıralamasında üst süte olduğu Fenerbahçe'yi evinde ağırladı. Kıran kırana geçen maç 1-1 beraber bitti. Ersun Yanal maç sonu Galatasaray maçını yorumladı; "O maçın önemi çok farklı"

Kıran kırana maç berabere bitti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
8 Nisan 2019 Pazartesi 11:12

Maç sonu iki tarafın teknik direktörleri ve futbolcularının yaptığı açıklamalar;

Hasan Ali Kaldırım: 3 puanı alamadık çünkü girdiğimiz gol pozisyonlarını sezonun genelinde olduğu gibi kaçırdık..Rakibin hızlı hücumlarla geleceğini biliyorduk. Bunu maçtan önce de konuştuk ama önüne geçemedik..Tek hatamız yakaladığımız pozisyonları değerlendiremememiz oldu. Bu maçı geride bırakıp haftaya oynayacağımız çok önemli maça odaklanacağız..Çok çalışıyorum, kendime iyi bakıyorum, bireysel anlamda kendimi çok iyi hissediyorum. Bunu da sahaya yansıtıyorum..

Altay Bayındır: Öncelikle takımımı tebrik ediyorum. İyi konsantre olmuştuk ve benim için de iyi bir maç oldu..Bu performansın devamını getirmemiz gerekiyor. İlk yarıda oyuna konsantre başladık ama ikinci yarıda düştük..Fenerbahçe üstümüze geldi ama yine pozisyonlarımız vardı..Tabii ki de her maç öncesinde hocalarımızla birlikte oyuncuları bireysel anlamda analiz ediyoruz ve bunun da karşılığını alıyoruz. Analiz yapmaya, dersimizi iyi çalışmaya devam edeceğiz..

Mustafa Kaplan: İki takım da sahaya kazanmak için çıkmıştı. Hafta içi o kadar çalışmamıza rağmen Hasan Ali'nin bu kadar kolay gol atması beni üzdü. Pozisyonlar verdik, Fenerbahçe de kazanabilirdi. İki takım da kazanabilirdi..Bütün oyuncularımı kutluyorum. Kalecimiz Altay'ı da ayrı olarak kutluyorum, mükemmel kurtarışlar yaptı. Karşınızdaki takım Fenerbahçe...Fenerbahçe'nin baskısında Orgill'i, Sacko'yu hızlı hücumlarda kullanmak istedik. Hakemleri de kutluyorum. Tüm kararlar doğruydu.Orgill de Sacko da 17 saatlik bir yolculuktan geldi. Oyuncularımızda bazı performans düşüklükleri oldu..Biz de golü bulabilirdik, Fenerbahçe de golü bulabilirdi. Puan puandır diye düşünüyorum..Başkalarına söyleselerdi bu skoru belki de sevinirlerdi ama ben üzülüyorum. Biz kazanabilirdik..Hasan Ali'den yediğimiz gole çok üzülüyorum. Bu gole çok çalışmıştık. Bu ligde puan puandır diyelim.

Valbuena: Biz buraya kesinlikle 3 puan için geldik ve bu yüzden iyi performans sergiledik diyemeyiz..Devreye 1-0 geride girdik. Hocamız beni oyuna aldığında bildiğim işi yapmaya çalıştım. Maçı beraberliğe getirdik ama galibiyeti alamadık..Maçtan önce de hazırdım ama hocamızın kararına saygı duymak zorundayım. Eğer hazır olmasaydım sonradan girip bu kadar dakika oynayamazdım..Önümüzdeki hafta bizi çok önemli bir maç bekliyor. Galatasaray'a karşı uzun süredir süren yenilmezlik serimizi sürdürmek istiyoruz.

Ersun Yanal: Futbol gol demek, golü attığında işler kolaylaşıyor. Bizde de bugün en büyük problem goldü..Gol pozisyonuna girmekte problemimiz yok ama sonuçlandırmakta problemimiz var. Biz bu konuda çok becerikli değiliz..Defansif konsantrasyonda son derece zayıfız. Bu oyuncuların kalitesiyle ilgili değil..Bize gol lazım, bizim Fenerbahçe gibi oynamamız lazım. Bu geçişleri iyi yapamıyoru.11-12 tane net gol pozisyonumuz var. Bu senenin özeti gibi bir maç oynadık..Fenerbahçe'nin Kadıköy'de oynadığı Galatasaray maçları bayram gibi, festival gibi geçer..O maçın önemi çok daha farklıdır. Umarım geceye futbol damgasını vurduğumuz, iyi neticeyle ayrıldığımız bir maç olur..

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner: 3 puan için maça çıktık. Öne geçtik, gayet iyi gidiyordu. Maalesef 1-1 oldu. Bizim açımızdan önemli bir puan. Taraftarlarımızın maça ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum..Fenerbahçe şu an bizim rakibimiz. Kazanıp rahatlamak istiyorduk. Ama bir puan da çok önemli..İleride faydasını göreceğiz diye düşünüyorum. Şu an lig bitmiş olsa Fenerbahçe'nin ikili averajla önündeyiz..İki takım da kazanmak istediği için saha içinde istenmeyen şeyler yaşanabiliyor bazen..Olmasa çok iyiydi ama büyümeden kapanması da bizim açımızdan iyi oldu. Kırmızı kart için bir şey diyemeyeceğim..

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar