Ersun Yanal sezonu ilk 5 içinde bitirmek istiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Başkan Ali Koç ve sportif direktör Damien Comolli ile görüşerek 5 bölgeye takviye talep etti. Yanal, kadro dışı bırakılan Dirar, Chahechouhe ve Volkan Demirel ile de bir araya gelecek…

Ersun Yanal sezonu ilk 5 içinde bitirmek istiyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
23 Aralık 2018 Pazar 10:26

Yaşanan kötü gidiş nedeniyle transferin kaçınılmaz göründüğü Fenerbahçe, başkan Ali Koç’un, “Belki de gözümüzü karartacağız. Avrupa’ya gitmektense gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak kadroyu kuracağız” şeklindeki ifadesi ile tarif ettiği yola giriyor… Transfer konusunu netleştirmek için Kalamış’ta başkan Ali Koç ve sportif direktör Damien Comolli ile bir araya gelen teknik direktör Ersun Yanal, devre arasında 5 oyuncu istediğini ifade etti. Takımın durumunu anlatan ve iç karartan tablodan kurtulmak için sol bek, stoper, 8 numara, 10 numara ve santrfor transferi gerektiğini aktaran Yanal’ın talepleri olumlu karşılandı.

Sportif direktör Comolli, vakit kaybetmeden konuyla ilgili çalışmaya başlayacak ve Yanal’a önerilerde bulunacak. Son Yanal söyleyecek ve üzerinde mutabakata varılan adaylar için temasa geçilerek, sezonun ikinci yarısına daha mücadeleci bir takım ile başlanması sağlanacak. Avrupa’dan men cezası pahasına transferde kesenin ağzı açılacak ve Yanal’ın istediği kadronun oluşturulması için hiçbir fedakârlıktan kaçınılmayacak. Önümüzdeki günlerde kendisi takımın başına geçmeden önce kadro dışı bırakılan Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar ile bir araya gelecek Ersun Yanal, bu oyuncuların takımdaki geleceği konusunda da belirleyici olacak. Deneyimli çalıştırıcının istemesi halinde başkan Ali Koç’un ‘samimi’ özür beklediği Volkan, Dirar ve Chahechouhe’nun takıma dönüşünün önü açılacak.

Sezonu ilk 5 içinde bitirmek istiyor

Bu arada görüşmede hedefinin sezonu ilk 5 içinde bitirmek olduğunu belirten Yanal, “Bunun için ikinci yarıda en az 40 puan toplamamız gerek. Bundan sonra tüm çalışmalarımız bu hedef doğrultusunda olacak” ifadeleri iddiasını ortaya koydu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar