Emre'nin o hareketi kime yaptığı belli oldu

Galatasaray- Medipol Başakşehir arasında yapılan maç sırasında Emre Belözoğlu’nun tartışılan hareketi kime yaptığı belli oldu.

Emre'nin o hareketi kime yaptığı belli oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
17 Nisan 2018 Salı 10:38

Galatasaray ile Medipol Başakşehir arasında yapılan maçta birçok konu arasında Emre Belözoğlu’nun yaptığı harekette çok tartışılmıştı. Emre’nin sarı kart sonrası yaptığı hareketin kime yapıldığı merak konusu olmuştu.

EMRE HAREKETİ KİME YAPTI?

 Medipol Başakşehir oyuncu Emre Belözoğlu’nun Habertürk’te yer alan habere göre, maç sonrası hareketin anlamını soran arkadaşlarına hakem kararlarında dert yandığı belirtildi. Belözoğlu, Donk’un hem kendine hem de Arda Turan’a yaptığını iddia ettiği sert harekete kart  gösterilmemesini örnek gösterdi.

Emre Belözoğlu’nun arkadaşları hareketi, hem bazı basın mensuplarına hem de sosyal medyaya  yaptığını söyledi Belözoğlu'nun "Konyaspor maçında küfretmememe ve raporda da yer almamasına rağmen tam tersi algı oluşturuldu. Medyada bazı kişiler 'Emre hakeme küfretti' diye yazdı, sosyal medyada çirkin yorumlar yapıldı. Maç sonrasında o an içimden 'Ben bir şey yapmadığımda bile Emre şöyle yaptı, böyle yaptı diyerek yazıyorsunuz. Görün bu yapılanları da yazın' demek istedim. Çünkü biz yaptığımızda konuşuluyor, yazılıyor. Bize yapıldığında konuşulmuyor, yazılmıyor" dediği ifade edildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar