Dünya Kupası izle - Tunus İngiltere canlı izle - Tunus İngiltere şifresiz izle

Dünya Kupası izle. Dünya Kupası Tunus İngiltere maçı ile devam ediyor. Tunus İngiltere canlı izle ve Tunus İngiltere şifresiz izle bilgilerini sizler için derledik. G Grubu karşılaşması Volgograd şehrindeki Volgograd Arena’da oynanacak. İşte Tunus İngiltere şifresiz canlı izle bilgileri.

Dünya Kupası izle - Tunus İngiltere canlı izle - Tunus İngiltere şifresiz izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
18 Haziran 2018 Pazartesi 19:42

Dünya Kupası izle. Dünya Kupası heyecanı Tunus İngiltere maçı ile devam ediyor. Tunus İngiltere canlı izle ve Tunus İngiltere şifresiz izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. G Grbunda mücadele edecek olan iki takım Volgograd şehrindeki Volgograd Arena’da karşı karşıya gelecek. işte Tunus İngiltere canlı izle ve Tunus İngiltere şifresiz izle bilgileri

Tunus İngiltere maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Volgograd şehrindeki Volgograd Arena’da oynanacak mücadele saat 21.00’de başlayacak. TRT 1'den canlı yayınlanacak

Tunus İngiltere canlı izle

İngiltere Milli Takımı Kadrosu

Kaleciler: Jack Butland (Stoke City), Jordan Pickford (Everton), Nick Pope (Burnley)

Defans: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Gary Cahill (Chelsea), Fabian Delph (Manchester City), Phil Jones (Manchester United), Harry Maguire (Leicester City), Danny Rose (Tottenham Hotspur), John Stones (Manchester City), Kieran Trippier (Tottenham Hotspur), Kyle Walker (Manchester City), Ashley Young (Manchester United)

Orta saha: Dele Alli (Tottenham Hotspur), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Jordan Henderson (Liverpool), Jesse Lingard (Manchester United), Ruben Loftus-Cheek (Chelsea)

Forvet: Harry Kane (Tottenham Hotspur), Marcus Rashford (Manchester United), Raheem Sterling (Manchester City), Jamie Vardy (Leicester City), Danny Welbeck (Arsenal)

Tunus Milli Takımı Kadrosu

Kaleci: Farouk Ben Mustapha (Al Shabab), Moez Hassen (Chateauroux), Aymen Mathlouthi (Al Baten)

Savunma: Rami Bedoui (Etoile du Sahel), Yohan Benalouane (Leicester City), Syam Ben Youssef (Kasımpaşa), Dylan Bronn (Gent), Oussama Haddadi (Dijon), Ali Maaloul (Al Ahly), Yassine Meriah (CS Sfaxien), Hamdi Nagguez (Zamalek)

Orta saha: Anice Badri (Esperance), Mohamed Amine Ben Amor (Al Ahli Riyadh), Ghaylene Chaalali (Esperance), Ahmed Khalil (Club Africain), Saifeddine Khaoui (Troyes), Ferjani Sassi (Al Nasr), Ellyes Skhiri (Montpellier), Naim Sliti (Dijon), Bassem Srarfi (Nice)

Forvet: Fakhreddine Ben Youssef (Al Ittifaq), Saber Khalifa (Club Africain), Wahbi Khazri (Rennes)

İngiltere 15. Dünya Kupası’nda

Belçika ile grubun favorisi olarak gösterilen İngiltere, 15. Dünya Kupası’nı yaşayacak. İngilizler, 1966’da ev sahibi oldukları turnuvayı kazanarak dünya şampiyonu unvanını elde etmişti. İngilizler, o günden sonra katıldıkları 9 turnuvada yarı finalden yukarısını göremedi. Dünya sıralamasında 12. basamakta bulunan İngiltere, organizasyon tarihinde çıktığı 62 maçta 26 galibiyet, 20 beraberlik ve 16 yenilgi aldı. Söz konusu müsabakalarda 79 gol atan İngiltere, kalesinde ise 56 gol gördü. İngiltere’nin, Dünya Kupası tarihindeki en golcü oyuncusu 1986 ve 1990’daki turnuvalarda 10 kez fileleri havalandıran Gary Lineker.

Tunus 5. kez Dünya Kupası’nda

Beşinci kez Dünya Kupası’na katılma hakkını elde eden Tunus, FIFA dünya sıralamasında 21. basamakta bulunuyor. Tunus, Dünya Kupası’nda oynadığı 12 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 yenilgi yaşadı. Tunus, katıldığı 4 Dünya Kupası’nda da gruptan çıkmayı başaramadı. Afrika ekibinin turnuva tarihinde attığı 8 gol de farklı isimlerden geldi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar