Dünya Kupası izle - Belçika Panama canlı izle - Belçika Panama şifresiz izle

Dünya Kupası izle. Dünya Kupası Belçika Panama maçı ile devam ediyor. Belçika Panama canlı izle ve Belçika Panama şifresiz izle bilgilerini sizler için derledik. G Grubu karşılaşması Soçi şehrindeki Fisht Stadı’nda oynanacak. İşte Belçika Panama şifresiz canlı izle bilgileri.

Dünya Kupası izle - Belçika Panama canlı izle - Belçika Panama şifresiz izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
18 Haziran 2018 Pazartesi 16:24

Dünya Kupası izle. Dünya Kupası heyecanı Belçika Panama maçı ile devam ediyor. Belçika Panama canlı izle ve Belçika Panama şifresiz izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. G Grbunda mücadele edecek olan iki takım Soçi'deki Fisht Stadı’nda karşı karşıya gelecek. işte Belçika Panama canlı izle ve Belçika Panama şifresiz izle bilgileri

Belçika Panama maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Belçika-Panama mücadelesi, bugün Soçi şehrindeki Fisht Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati ise 18.00. Mücadele TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Belçika Panama canlı izle

Dünya Kupası izle - Belçika Panama canlı izle - Belçika Panama şifresiz izle

Belçika Milli Takımı kadrosu

Kaleciler: Thibaut Courtois (Chelsea), Simon Mignolet (Liverpool), Koen Casteels (Wolfsburg)

Savunma: Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur), Thomas Meunier (Paris Saint-Germain), Thomas Vermaelen (Barcelona), Jan Vertonghen (Tottenham Hotspur), Dedryck Boyata (Celtic), Vincent Kompany (Manchester City)

Orta saha: Marouane Fellaini (Manchester United), Axel Witsel (Tianjin Quanjian), Kevin De Bruyne (Manchester City), Eden Hazard (Chelsea), Nacer Chadli (West Bromwich Albion), Leander Dendoncker (Anderlecht), Thorgan Hazard (Borussia Mönchengladbach), Youri Tielemans (Monaco), Mousa Dembele (Tottenham Hotspur)

Forvet: Michy Batshuayi (Chelsea), Yannick Carrasco (Dalian Yifang), Adnan Januzaj (Real Sociedad), Romelu Lukaku (Manchester United), Dries Mertens (Napoli)

Panama Milli Takım kadrosu

Kaleciler: José De Jesús Calderón Frías, Alex Raúl Rodríguez Ledezma, Jaime Manuel Penedo Cano

Savunma: Felipe Abdiel Baloy Ramírez, Michael Amir Murillo Bermudez, Fidel Escobar Mendieta, Adolfo Abdiel Machado, Román Aureliano Torres Morcillo, Ricardo Guardia Avila, Harold Oshkaly Cummings Segura, Erick Javier Davis Grajales, Luis Carlos Ovalle Victoria

Orta Saha: Miguel Elias Camargo Cañizalez, Edgar Yoel Bárcenas Herrera, Gabriel Enrique Gómez Girón, Valentin Enrique Pimentel Armuelles, Aníbal Cesis Godoy, Armando Enrique Cooper Whitaker, Alberto Abdiel Quintero Medina

Forvet: Blas Antonio Miguel Pérez Ortega, Gabriel Arturo Torres Tejada, Hernán Darío Gómez Jaramillo, Luis Carlos Tejada Hansell, Roberto Antonio Nurse Anguiano, Abdiel Arroyo Molinar

Belçika 13. kez Dünya Kupası’nda

Dünya sıralamasında 3. basamakta yer alan Belçika, 13. kez Dünya Kupası’nda boy gösterecek. Turnuva tarihindeki en büyük başarısı yarı final olan Belçika, Dünya Kupası’nda bugüne kadar 41 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 14 galibiyet, 9 beraberlik ve 18 yenilgi alan Belçika, 52 gol attı, kalesinde ise 66 gol gördü. Belçika’nın, Dünya Kupası tarihindeki en golcü oyuncusu 1998 ile 2002’deki turnuvalarda forma giyen ve 5 gol atan Marc Wilmots.

Panama ilk kez Dünya Kupası'nda

Tarihi bir başarı elde ederek Dünya Kupası’na ilk kez katılan Panama, dünya sıralamasında 55. basamakta bulunuyor. 2014’te milli takımın başına getirilen 62 yaşındaki Kolombiyalı Hernan Dario Gomez yönetimindeki Panama, Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler elemelerine 4. turdan başladı. Jamaika, Kosta Rika, Haiti’nin bulunduğu B Grubu’nda yer alan Panama, 6 karşılaşma sonunda 3 galibiyet ve bir beraberlik alarak 10 puanla grubu ikinci bitirdi ve 5. tura yükseldi.

Panama, altı takımın bir grupta mücadele ettiği 5. turda, Meksika, Kosta Rika, Honduras, ABD ve Trinidad-Tobago ile yarıştı. 10 maçtan üçer galibiyet, mağlubiyet ve 4 beraberlikle ayrılan Panama, 13 puan toplayarak grubunu 3’üncü tamamladı ve tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nın yolunu tuttu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar