Diagne mohikan stiline geri döndü!

Galatasaray’da tercih ettiği örgülü saçların kendisine uğursuz geldiğine inanan yıldız forvet Diagne, Kasımpaşa’da oynarken kullandığı ‘mohikan’ stiline geri döndü.

Diagne mohikan stiline geri döndü!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
24 Şubat 2019 Pazar 10:21

Avrupa defterini kapatan Galatasaray, Akhisarspor maçıyla lige dönüyor. Bu mücadele öncesi tüm gözler devre arasında 10 milyon Euro bonservisle transfer edilen Mbaye Diagne'de.

Kasımpaşa'da savunma oyuncularıyla adeta dalga geçen, sarı-kırmızılı takımda forma giydiği kısa dönemde ise kalenin yerini unutan Senegalli futbolcu, eskiye dönüş adına önemli bir adım attı. Diagne, saç stilini değiştirdi.

Sözcü'den Mesut Yıldırım'ın haberine göre Galatasaray'da saç stilini değiştirip örgülü bir model tercih eden Mbaye Diagne, bunun kendisine uğursuz geldiğine kanaat getirdi. Benfica maçında da istediği performansı gösteremeyince Diagne, Kasımpaşa'da kullandığı modele geri döndü.

Senegalli yıldız, mohikan şeklinde kestirdiği saçlarının fotoğrafını sosyal medyadan, lakabı olan ‘King Kong' görseliyle paylaştı. Taraftarlar, Diagne'ye destek mesajları attı. Öte yandan Teknik Direktör Fatih Terim dün öğrencisiyle bir görüşme yaptı. Moralsiz gözüken öğrencisine motivasyon yükleyen Galatasaray Teknik Direktörü, “Sana çok inanıyorum. Takım arkadaşların ve taraftarlar da arkanda. Şanssızlığını kırmak için bir gol yeter. Arkası gelecek. Çalışmalarına devam et. Bu maçta kendine yakışan performansı sergileyeceksin” diye konuştu. Diagne'nin de bu konuşmadan dolayı memnun kaldığı öğrenildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar