Cocu Hollanda basınında gündem oldu

Phillip Cocu’nun Fenerbahçe’nin başında ikinci yenilgisini alması Hollanda’da basınında gündem oldu.

Cocu Hollanda basınında gündem oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
26 Ağustos 2018 Pazar 14:13

Fenerbahçe’nin başında üçüncü maçında ikinci yenilgisini alan teknik direktör Phillip Cocu’nun kötü performansı, ülkesinde yankı uyandırdı. Hollanda basını sarı-lacivertlilerin Göztepe’ye yenildiğini ve Malatya’nın ardından bir yenilgi daha aldığını duyurdular. 
 
‘Cocu’ya bir darbe daha’ 

Voetbal International “Cocu’ya bir darbe daha” başlığıyla verdiği haberinde “Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’ya elenen Fenerbahçe, Malatyaspor’un ardından Göztepe’ye de kaybetti” ifadelerini sütunlarına taşıdı. 
 
‘Sefil bir başlangıç yaptı’ 
 
Eindhovens Dagblad “Cocu Türkiye’de kötü başladı ve yine kaybetti” başlıklı bir haber yayınladı. Haberde “Phillip Cocu, Fenerbahçe teknik direktörü olarak sefil bir başlangıç yaptı, yine kaybetti” değerlendirmesi yapıldı.  
 
‘Cocu yine kaybetti’ 
 
Algemeen Dagblad gazetesi “Cocu Fenerbahçe’de yine kaybetti” başlığı tercih edildi. Takımın ligde ikinci yenilgisini almakla beraber aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’nin de dışında kaldığına dikkat çekildi. De Telegraaf gazetesi de “Cocu yeniden kaybetti” başlıklı yayınlandı.
 
Sosyal medya yorumlarına yer verildi 
 
Soccer News internet sitesi alınan iki yenilginin ardından Hollandalı teknik adamın geleceğine yönelik tartışmaların başladığını duyurdu. Türkiye’deki sosyal medya kullanıcılarının yorumlarından yapılan toparlamada Cocu’nun kovulmasının konuşulduğu dile getirildi, “Yakında kovulacak” ifadesine yer verildi. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar