CANLI İZLE - Real Madrid Bayern Münih canlı izle - Real Madrid Bayern Münih şifresiz canlı izle

Real Madrid Bayern Münih canlı izle. Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid Bayern Münih ile karşılaşıyor. Real Madrid Bayern Münih TRT1 izle, Real Madrid Bayern Münih şifresiz izle ve Real Madrid Bayern Münih canlı izle bilgileri haberimizde.

CANLI İZLE - Real Madrid Bayern Münih canlı izle - Real Madrid Bayern Münih şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
1 Mayıs 2018 Salı 16:11

Real Madrid Bayern Münih canlı izle. Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid Bayern Münih ile karşılaşıyor. İlk maçta Almanlar karşısında avantajı yakalayan İspanyol ekibi ilk maçta Marcelo ve Asensio'nun golleri ile Bayern karşısında 2-1'lik üstünlük ile rövanş maçına çıkacak. Bu durumda Bayern Münih'in tur atlaması için mutlak galibiyet ile sahadan ayrılması gerekiyor.  Alman ekibi tur atlarken, 3-2, 4-3, 5-4 gibi sonuçlarla kazanması durumunda da deplasmanda daha fazla gol attığı için tur atlayan taraf olacak. Real Madrid'in tur atlaması için ise, Her türlü galibiyet ve beraberlikte tur atlayan Real Madrid olacak. Ayrıca 1-0'lık Bayern Münih gaibiyetinde ise tur atlayan taraf yine İspanyol ekibi olacak. Real Madrid Bayern Münih maç saati yaklaşırken, futbolseverler internnette Real Madrid Bayern Münih şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Real Madrid Bayern Münih maçı şifreli şifresiz yayınlayan kanalları sizin için derledik. İşte Real Madrid Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? Real Madrid Bayern Münih şifresiz veren kanallar hangileri? Sorularının yanıtı ve Real Madrid Bayern Münih canlı izle, Real Madrid Bayern Münih TRT1 canlı izle, bilgileri haberimizde mevcut.. 

Real Madrid Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Real Madrid sahasında Bayern Münih'i konuk edecek. 1 Mayıs Salı akşamı TSİ 21.45'te Santiago Bernabeu'da oynanacak Real Madrid-Bayern Münih maçı TRT 1 ve Tivibu Spor 2'den canlı izlenebilecek.

Muhtemel 11'ler

REAL MADRID: Navas, Vazquez, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Casemiro, Kroos, Asensio, Benzema, Ronaldo

BAYERN MÜNİH: Ulreich, Kimmich, Süle, Hummels, Alaba, James Rodriguez, Jave Martinez, Thiago, Müller, Lewandowski, Ribery

Real Madrid Bayern Münih canlı izle

CANLI İZLE - Real Madrid Bayern Münih canlı izle - Real Madrid Bayern Münih şifresiz canlı izle

Real Madrid Bayern Münih maçı hakemi

Real Madrid Bayern Münih maçını hakem Cüneyt Çakır yönetirken, yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mustafa Emre Eyisoy olacak.

Cüneyt Çakır'ın 5. yarı finali

Tecrübeli hakem, 5. kez Şampiyonlar Ligi'nde yarı final yönetecek. Çakır, bu mücadeleyle birlikte Devler Ligi'nde son 4 sezonda 1'i final olmak üzere 4 yarı final yönetmiş olacak.

İlk maç Real Madrid'in

Münih'te oynanan turun ilk maçını konuk ekip Real Madrid 2-1 kazandı. Maçın 28. dakikasında Joshua Kimmich'in golü ile ev sahibi Bayern 1-0 öne geçerken, 44. dakikada Marcelo'nun golü maça dengeyi getirdi ve ilk yarı 1-1 tamamlandı. Maçın skorunu belirleyen golü ise 57. dakikada Marco Asensio attı.

Real ve Bayern Avrupa'da 26. randevuda

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 25 Avrupa Kupası maçında Real Madrid 12 galibiyet alırken Bayern Münih ise 11 maçta galip geldi. 2 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı. Bayern Münih'i üst üste 6 kez mağlup eden eflatun beyazlılar Bavyera ekibine karşı en uzun galibiyet serisini elinde bulunduruyor.

Bayern Münih bu tura nasıl geldi?

Jupp Heynckes ile gözünü bir kez daha Şampiyonlar Ligi Kupasına diken Alman devi Bayern Münih, aslında sezona istediği başlangıcı yapamadı. Guardiola'nın ardından göreve gelen Carlo Ancelotti ile istediği futbolu ortaya koyamadı ve göreve kulübe son Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazandıran Jupp Heynckes getirildi. Heynckes'in göreve gelmesinin ardından istediği grafiği yakalayan takım hem ligde zirveyi ele geçirdi, hem de Şampiyonlar Ligi'nde tehlikeli bir takım görüntüsü vermeye başladı.

Paris Saint-Germain, Celtic ve Anderlecht ile B Grubu'nda mücadele eden takım grubu 2. sırada tamamladı. Son 16 Turu'nda ise Beşiktaş ile eşleşen Bavyera ekibi turu 5-0 ve 3-1'lik galibiyetlerle geçti.

Bavyera ekibi Çeyrek Final'de ise Sevilla ile eşleşirken rakibin 2-1 ve 0-0'lık maçlar sonucunda turnuvadan eleyerek yoluna devam etti.

Bayern Münih nasıl tur atlar

Bayern Münih'in tur atlaması için maçı mutlaka kazanması gerekiyor.

2 farklı galibiyetlerde Alman ekibi tur atlarken, 3-2, 4-3, 5-4 gibi sonuçlarla kazanması durumunda da deplasmanda daha fazla gol attığı için tur atlayan takım olacak.

Bayern Münih'in sakat ve cezalı oyuncuları

Bayern büyük bir sakatlık krizi yaşıyor. İlk maçı tamamlayamayan Boateng ve Robben, Bernabeu'da takım arkadaşlarını yalnız bırakmak zorunda olacaklar.

Kingsley Coman'ın sakatlığı sürüyor. Manuel Neuer'in ise büyük bir maç eksiği var.

Real Madrid bu tura nasıl geldi?

Büyük beklentilerle başlanan sezonda Zinedine Zidane'nın öğrencileri için işler iyi gitmiyor. Şampiyonlar Ligi'nde son iki sezonu şampiyon tamamlayan Eflatun-Beyazlılar bu sezon H Grubu'nda Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund ve APOEL Nicosia ile mücadele etti. Bu süreçte Tottenham'a diş geçiremeyen Los Galacticos grubu Tottenham'ın ardından 2. sırada tamamladı ve üst tura yükseldi.

Son 16 Turunda sezonun favorilerinden Paris Saint-Germain'le eşleşen Real Madrid, evinde oynadığı ilk maçta rakibin 3-1 gibi rahat bir skorla geçmeyi başardı. Paris'te oynanan karşılaşmada ev sahibi PSG favori gösterilse de kazanan 2-1'lik skorla yine Real Madrid oldu ve adını Çeyrek Finale yazdırdı.

Los Galacticos son olarak Yarı Final'de Juventus'u eledi. Torino'da rakibi 3-0 yenen Eflatun-Beyazlılar ikinci maçtan 3-1 yenik ayrıldı ancak turu geçti.

Real Madrid nasıl tur atlar

İlk maçı deplasmanda kazanan İspanyol ekibi avantajlı. Her türlü galibiyet ve beraberlikte tur atlayan Real Madrid olacak.

1-0'lık Bayern Münih galibiyetinde de deplasman golü kuralı, turu Real Madrid'e getirecek.

Real Madrid'in sakat ve cezalı oyuncuları

Real Madrid'de bu maç öncesinde en büyük eksik Isco. İspanyol yıldızın yanı sıra, Nacho da sakatlığı nedeniyle kadroda yok.

Leganes maçında oynatılmayan Cristiano Ronaldo kadroda olacak. Gareth Bale'ın yedek oturması bekleniyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar