CANLI İZLE - Kayserispor Antalyaspor canlı izle - Kayserispor Antalyaspor şifresiz canlı izle

Kayserispor Antalyaspor şifresiz canlı izle. Süper Lig'in ilk haftasında kapanı maçında Kayserispor Antalyaspor'la karşılaşıyor. Kayserispor Antalyaspor maçı kaç kaç, Kayserispor Antalyaspor maçı şifresiz mi sorularının cevabı ve Kayserispor Antalyaspor şifresiz canlı izle radyo bilgilerini derledik

CANLI İZLE - Kayserispor Antalyaspor canlı izle - Kayserispor Antalyaspor şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
13 Ağustos 2018 Pazartesi 11:48

Kayserispor Antalyaspor şifresiz canlı izle. Süper Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu ilk hafta maçları kapanış maçında Kayserispor ve Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Hasan Hüseyin Acar, Sakıb Aytaç, Bernard Mensah, Tjaronn Chery, Bilal Başacıkoğlu ve Rajko Rotman transferleriyle kadrosunu güçlendiren Sarı-kırmızılılar Antalya temsilcisini evinde ağırlayacak. Kadir Has Stadı'nda yarın saat 21.45'te başlayacak maç öncesi bir de yardımcı hakem değişikliği yaşandı. Hakem Kemal Yılmaz'ın bir akrabasının hayatını kaybetmesi üzerine TFF yerine Kerem Ersoy'u atadı. Kayserispor Antalyaspor maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Kayserispor Antalyaspor şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Kayserispor Antalyaspor canlı izle yolunu bulamadıysanız haberimizden Kayserispor Antalyaspor radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Kayserispor Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Antalyaspor şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Kayserispor Antalyaspor canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.

Kayserispor Antalyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

13 Ağustos Pazartesi günü saat 21.45'te oynanacak maç, beIN Sports 1 ekranında canlı olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Kayserispor: Lung, Sakıb, Sapunaru, Kana-Bıyık, Lopes, Mensah, Espinoza, Bilal, Chery, Deniz Türüç, Umut Bulut.

Antalyaspor: Boffin, Angelo, Salih Dursun, Celutska, Cissoko, Yekta, Charles, Vainqueur, Serdar Özkan, Maicon, Doukara.

Kayserispor Antalyaspor şifresiz canlı izle

Kayserispor Antalyaspor karşılaşmasını Bein Sports'dan izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Kayserispor Antalyaspor radyo dinle

Kayserispor Antalyaspor karşılaşmasını TRT1 Radyo'dan izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

CANLI İZLE - Kayserispor Antalyaspor canlı izle - Kayserispor Antalyaspor şifresiz canlı izle

Kayserispor Antalyaspor maçı hakemi

Kayserispor Antalyaspor mücadelesini Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Erdem Bayık yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda yarın saat 21.45'te başlayacak müsabakanın yardımcı hakemi Kemal Yılmaz'ın halasının oğlunun trafik kazasında vefat etmesi nedeniyle yerine Merkez Hakem Kurulu tarafından Kerem Ersoy atandı.

İki takımdaki sakat ve cezalı oyuncular

Antalyaspor'da sakatlığı süren Zeki Yıldırım bu maçta forma giyemeyecek. Kayserispor'da ise sakat ya da cezalı bir oyuncu bulunmuyor.

Kayserispor'un transferleri

Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Kayserispor, Hasan Hüseyin Acar, Sakıb Aytaç, Bernard Mensah, Tjaronn Chery, Bilal Başacıkoğlu ve Rajko Rotman transferleriyle kadrosunu güçlendirdi.

Süper Lig'de 21. randevu

Kayserispor ile Antalyaspor Süper Lig'de 20 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 11-4'lük Antalyaspor üstünlüğü bulunuyor (5B). Kayserispor Süper Lig'de beş maçtır yeniliyor; 2010/11 sezonunun 24 ile 29. haftaları arasında daha uzun bir mağlubiyet serisi yaşamışlardı (altı maç). Kayserispor Süper Lig'de evinde oynadığı son dört maçın üçünü kaybetti (1G); bu maçlarda kalelerinde 11 gol gördüler (ortalama 2,75 gol).

Antalya deplasmanda kaybediyor

Deplasmandaki son beş lig maçının üçünü kazanan Antalyaspor önceki 12 deplasman maçında galibiyet alamamıştı. Umut Bulut Süper Lig'de iç sahada forma giydiği son dokuz maçta beş gol attı. Antalyaspor Süper Lig'de Kayserispor ile karşı karşıya geldiği son altı maçta sadece bir kez yenildi (2B 3G). Antalyaspor Süper Lig'deki son altı maçında bir galibiyet alabildi (1B 4M).

Kayseri ilk hafta maçlarında başarısız

Kayserispor Süper Lig'deki ilk hafta maçlarında üç sezondur galip gelemiyor (1B 2M). Kayserispor geçtiğimiz sezon Süper Lig'de en az ikili mücadele kazanan takımdı (1767). Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de sadece lige veda eden Karabükspor (86) ve Osmanlıspor (60) Antalyaspor'dan (59) daha çok gol yedi. Antalyaspor'un ligde attığı son sekiz golün yedisinde Souleymane Doukara'nın doğrudan katkısı var (üç gol ve dört asist).

Başkan Bulut: Takım galibiyetle kente dönecek

Antalyaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı. Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, takımın galibiyetle kente döneceğine inandığını söyledi.

2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 1'inci hafta karşılaşmasında Antalyaspor, yarın deplasmanda saat 21.45'te Kayserispor ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlıların Atilla Konuk Tesisleri'ndeki son antrenmanını Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut ile yönetim kurulu üyeleri de izledi. Bulut, antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcularla toplantı yaptı. Toplantıda yeni sezon için başarı dileyen Bulut, Kayseri'den 3 puanla kente döneceklerine inandığını söyledi. Galibiyet kazandıkça takımdaki motivasyonun artacağına inandığını vurgulayan Bulut, Antalyaspor'un bu sezonu ligde iyi konumda bitireceğini belirtti.

Antalya'da hazırlıklarını tamamlayan kırmızı beyazlılar, daha sonra maçın oynanacağı Kayseri'ye gitti. Kayseri'de kampa giren Antalyaspor'da sakatlığı nedeniyle Zeki forma giyemeyecek.

Kayserispor Antalyaspor maçına aralıksız hazırlandı

Kayserispor, ligin ilk haftasında karşılaşacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarının sürdürdü.

CANLI İZLE - Kayserispor Antalyaspor canlı izle - Kayserispor Antalyaspor şifresiz canlı izle

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin ilk haftasında sahasında ağırlayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına aralıksız devam etti. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Teknik çalışma, kısa alanda pas çalışması ile devam eden antrenmanda, futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar