CANLI İZLE - Kayserispor Akhisarspor canlı izle - Kayserispor Akhisarspor şifresiz canlı izle

Kayserispor Akhisarspor canlı izle. Kayserispor Akhisarspor maçıyla 33. hafta maçına çıkıyor. İşte Kayserispor Akhisarspor maçı kaç kaç? Kayserispor Akhisarspor şifresiz mi? Sorularının yanıtı ve Kayserispor Akhisarspor canlı izle ve Kayserispor Akhisarspor radyo dinle bilgileri...

CANLI İZLE - Kayserispor Akhisarspor canlı izle - Kayserispor Akhisarspor şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
14 Mayıs 2018 Pazartesi 16:58

Kayserispor Akhisarspor canlı izle. Süper Lig'in 33. haftasında Kayserispor Akhisarspor ile karşılaşıyor. Süper Lig'de topladığı 44. puanla 9. sıraya yerleşen Kayserispor Avrupa Kupası hedeflerini de ellerinden kaçırması ardından hiç bir iddiaları kalmadı. Öte yandan Türkiye Kupası'nı kazanan yeşil-siyahlı takım ise bu maçtan 1 puan alması halinde ligde kalmayı garantileyecek aksi takdirde haftaya oynanacak Osmanlıspor Akhisarspor maçı kritik öneme sahip olacak. Kayserispor Akhisarspor maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Kayserispor Akhisarspor şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Kayserispor Akhisarspor canlı izle yolunu buladıysanız haberimizden Kayserispor Akhisarspor radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Kayserispor Akhisarspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Akhisarspor şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Kayserispor Akhisarspor canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.

Kayserispor Akhisarspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak Kayserispor-Teleset Mobilya Akhisarspor maçı beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Kayserispor: Lung, Tiago, Kana Biyik, Kucher, Atilla, Sapunaru, Güray, Mendes, Boldrin, Deniz, Kravets

Akhisarspor: Fatih, Lopes, Mustafa, Caner, Ömer, Sissoko, Aykut, Onur, Barbosa, Muğdat, Seleznyov

Kayserispor Akhisarspor canlı izle

CANLI İZLE - Kayserispor Akhisarspor canlı izle - Kayserispor Akhisarspor şifresiz canlı izle

Kayserispor Akhisarspor radyo dinle

CANLI İZLE - Kayserispor Akhisarspor canlı izle - Kayserispor Akhisarspor şifresiz canlı izle

Kayserispor Akhisarspor maçı hakemi

Kayserispor Akhisarspor maçını Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Esat Sancaktar yapacak.

Kayserispor ile Akhisarspor 10. randevuda

Akhisar ile 10. randevu Kayserispor ile Akhisarspor ligde 10.kez karşılaşacak. Geride kalan 9 maçta Kayserispor, 3 kez kazanıp 1 kez kaybederken 5 maç da berabere bitti. İki takım 3 kez de Türkiye Kupası maçında karşılaştı. İki takım birer kez kazanırken, 1 maç da berabere bitti.

İlk maçta kazanan Kayserispor

Ligin 16. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan maçı konuk takım Kayserspor 2-0 kazandı. 20. dakikada ve 70 dakikada Umut Bulut'un attığı gollerle öne Geçen Kayseri temsilcisi, Manisa'dan 3 puan ile ayrılmıştı.

Akhisar'da son durum

Yeşil-siyahlı ekip ligde son 2 haftaya düşme hattındaki Osmanlıspor'un 3 puan önünde girdi. Bugün evinde Beşiktaş'la karşılaşacak başkent ekibinin sahadan mağlubiyetle ayrılması halinde Teleset Mobilya Akhisarspor'un Pazar günü alacağı 1 puan ligde kalmasını sağlayacak.

Yeşil-siyahlı ekip alınacak sonuçlara göre ligde kalmayı garantileyemezse gelecek hafta Akhisar'da oynayacağı Osmanlıspor maçı çok büyük önem kazanacak.

Kayseri'de son durum

Lig'de topladığı 44 puanla puan tablosunda 9. sırada bulunan Kayserispor'un hiç bir iddiası kalmadı. Öte yandan Kayserispor'da önemli eksikler var. Rumen teknik direktörü Sumudica yarın kimleri oynatacağının kararını vermekte zorluk çekerken sakat ve cezalı futbolcu sayısının çok olması da canını sıkıyor.

Sarı Kırmızılı takımda kırmızı kart cezalısı Umut Bulut, sarı kart cezalısı Stephane Badji ile Şamil Çinaz, sakatlıkları bulunan kaleci Muammer, Silvestre Varela, Espinoza, Asamoah Gyan ve son idmana çıkmayan Atila Turan forma giyemeyecek. Sarı kart cezası biten Cristian Sapunaru ise forma giyebilecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar