CANLI İZLE - Göztepe Malatyaspor canlı izle - Göztepe Malatyaspor şifresiz canlı izle

Göztepe Malatyaspor şifresiz canlı izle. İzmir ve Malatya ekibi Bornova Stadı'nda Süper Lig'e merhaba diyecek. Göztepe Malatyaspor maçı kaç kaç, Göztepe Malatyaspor maçı şifresiz mi sorularının cevabı ve Göztepe Malatyaspor şifresiz canlı izle, radyo bilgilerini sizler için derledik.

CANLI İZLE - Göztepe Malatyaspor canlı izle - Göztepe Malatyaspor şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
12 Ağustos 2018 Pazar 15:21

Göztepe Malatyaspor şifresiz canlı izle. Geçen sezon Süper Lig’e 14 yıl aranın ardından döndükten sonra geçen sezonu teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde ligi 6. tamamlayarak Avrupa Kupalarını kıl payı kaçıran İzmir temsilcisi yeni teknik direktörleri Bayarm Bektaş'la Malatya temsilcisini Bornova Stadı'nda konuk edecek.Öte yandan Teknk Direktör Erol Bulut yönetimin geçen sezon ligi 43 puanla 10. sırada tamamlayan Yeni Malatyaspor lige iyi bir başlangıç yapmanın peşinde. eknik Direktör Erol Bulut, sezona iyi başlamak için Göztepe'yi yenmeleri gerektiğini söyledi. Göztepe Malatyaspor maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Göztepe Malatyaspor şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Göztepe Malatyaspor canlı izle yolunu bulamadıysanız haberimizden Göztepe Malatyaspor radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Göztepe Malatyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Göztepe Malatyaspor şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Göztepe Malatyaspor canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.

Göztepe Malatyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Bornova Stadı'nda 11 Ağustos Perşembe günü saat 21.45'te başlayacak mücadeleyi hakem Özgür Yankaya yönetecek. Maç beIN Sports 2'den canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Göztepe: Beto, Gassama, Titi, Wallace Reis, Traore, Poko, Andre Castro, Gouffran, Halil Akbunar, Deniz Kadah, Nabil Ghilas.

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Sadık, Mina, Chebake, Buğra, Ahmet, Donald, Adem, Aleksic, Guilherme, Boutaib.

Göztepe Malatyaspor şifresiz canlı izle

Göztepe Malatyaspor radyo dinle

Göztepe Malatyaspor maçı hakemi

Edirne Bölgesi Süper Lig Hakemi Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını Ankara Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Erdinç Sezertam ile İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Candaş Elbil yapacak. Ankara Bölgesi A Klasman Hakemi Özgüç Türkalp ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

İki takımdaki sakat ve cezalı futbolcular

Transfer döneminde şimdiye kadar 8 oyuncuyu kadrosuna dahil eden sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Kadu ile Kerem Atakan Kesgin forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig’de ikinci sezonunu yaşayan Malatya temsilcisi, sezona galibiyetle başlamayı hedefliyor. Öte yandan sarı-siyahlılarda ameliyat edilen Eren Tozlu ile sakatlığı devam eden Okechukwu Azubuike ve kaleci Fabien Farnolle, İzmir deplasmanında forma giyemeyecek.

Erol Bulut'tan oyunculara iyi başlangıç vurgusu

Süper Lig'de 2018-2019 Futbol Sezonunun açılış maçında İzmir'de Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan Yeni Malatyaspor hazırlıklarını tamamladı

Nurettin Soykan Tesislerinde taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren sarı-kırmızılılarda futbolcuların çalışmadaki istekli halleri teknik heyeti memnun etti.
Antrenman öncesi futbolcularıyla saha ortasında bir toplantı yapan Teknik Direktör Erol Bulut, sezona iyi başlamak için Göztepe'yi yenmeleri gerektiğini söyledi.

Ligin ilk maçlarının her zaman olduğunu ve bu zorluğu bilerek İzmir'e gitmeleri gerektiğini belirten Bulut, "Yoğun geçen bir kamp ve hazırlık döneminin ardından nihayet ligin ilk haftası geldi çattı. Bütün emeklerin karşılıklı bulması en büyük temennimiz. Sizlerle 34 hafta boyunca bazen üzüleceğimiz, bazen sevineceğimiz bir maraton içerisine gireceğiz. İnşallah bizim için çokça sevineceğimiz bir 34 hafta olur. Hocanız olarak size bu zorlu maratonda sonuna kadar güveniyorum. Sizlerin de beni mahcup etmemek için elinizden geleni yapacağına hiç şüphem yok. Sezona iyi başlamak için Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Göztepe'yi yenmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılılar daha sonra Göztepe maçının taktiğini çalıştı. Taktik çift kale maçta as takımda yeni transferler Aleksic ve Guilherme'nin de yelek giydiği görüldü.
Yeni Malatyaspor Cumartesi günü yapacağı antrenmanın ardından Elazığ aktarmalı olarak İzmir'e gidecek.

Göztepe ilk maç fobisini yenmek istiyor

Geçen sezon gösterdiği başarılı performansla Avrupa'nın kapısından dönen Göztepe, yeni sezonu Bornova Stadı'nda Yeni Malatyaspor karşılaşmasıyla açacak. İzmir ekibi, yeni teknik adamı ve yenilenen kadrosuyla sezona galibiyetle başlamanın planlarını yaparken son 3 yıldır devam eden fobisine de son vermek istiyor.

İzmir temsilcisi son 3 sezonda ligin ilk maçlarında galibiyete uzanmayı başaramadı. 14 sezon aranın ardından yükseldiği Süper Lig'de geçen sezonun ilk maçında Fenerbahçe'yi konuk eden Göz Göz, rakibiyle 2-2 berabere kaldı. 2016/2017 sezonunun ilk maçında o zamanki adıyla Gaziantep BŞB. deplasmanında sezona merhaba diyen Göztepe, rakibiyle 1-1 berabere kaldı.
2015/16 sezonunda ise İzmir'de yaşanan stat sorunu sebebiyle ligin ilk maçını Bursa Atatürk Stadyumu'nda Elazığspor ile oynayan sarı-kırmızılılar, sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Göztepe ligin ilk maçındaki son galibiyetini 2014/2015 sezonunda Ankara'da aldı. O dönem TFF 2. Lig'de mücadele veren İzmir temsilcisi, deplasmanda Gölbaşıspor'u 2-0'lık skorla devirdi.

Yeni Malatyaspor maçıyla birlikte yeni sezona merhaba diyecek olan sarı-kırmızılılar, ilk kez Bornova Stadı'nda kendi seyircisi önünde sezon açacak. Geçen yıl ilk maçta alınan ceza sebebiyle Fenerbahçe maçını boş tribünler önünde konuk etmişti.

Bayram Bektaş'ın ilk Süper Lig maçı

Göztepe'de teknik direktörlük koltuğuna oturan Bayram Bektaş'ın yanı sıra yeni transferler Gassama, Grillo, Titi, Berkan, Alpaslan, Yasin ve Alpaslan görev verilmesi durumunda ilk kez taraftarın huzuruna çıkacak. Süper Lig'de Yeni Malatya ile 3. kez karşılaşacak Göztepe, geçen sezon Malatya'daki ilk müsabakayı 3-2 kazanmış, İzmir'de ise rakibiyle golsüz berabere kalmıştı.

Tribünler tıklım tıklım

Karşılaşmanın bilet fiyatları VIP tribünü 270, numaralı tribün 162, kuzey kale arkası 22, misafir tribün ise 28.5 TL olarak belirlendi. Göztepeli futbolseverlerin tüm biletleri günler öncesinde tükettiği öğrenildi. Yeni Malatyaspor maçıyla sezona iyi bir başlangıç yapacaklarına inandığını belirten teknik direktör Bayram Bektaş, takımının en iyi şekilde müsabakaya hazırlandığını söyledi. Dolu tribünler önünde iyi futbol ve sonuç beklediklerini ifade eden genç teknik adam, "Zorlu bir serüven bizi bekliyor. Göztepe olarak en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz. Yeni Malatyaspor karşısında da taraftarımızı mutlu edeceğimize yürekten inanıyorum" diye konuştu

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar