CANLI İZLE - Göztepe Malatyaspor canlı izle - Göztepe Malatyaspor şifresiz canlı izle

Göztepe Malatyaspor canlı izle. Göztepe Malatyaspor maçıyla 32. hafta maçına çıkıyor. İşte Göztepe Malatyaspor maçı kaç kaç? Göztepe Malatyaspor şifresiz mi? Sorularının yanıtı ve Göztepe Malatyaspor canlı izle ve Göztepe Malatyaspor radyo dinle bilgileri...

CANLI İZLE - Göztepe Malatyaspor canlı izle - Göztepe Malatyaspor şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
7 Mayıs 2018 Pazartesi 16:42

Göztepe Malatyaspor canlı izle. Süper Lig'in 32. haftasında Göztepe Yeni Malatyaspor ile karşılaşıyor. İzmir temsilcisi Trabzonspor'un puan alamadığı haftada eline geçen fırsatı değerlendirerek UEFA Avrupa Ligi rüyasını gerçekleştirmek istiyor. Sarı-kırmızılı ekip bu maçtan galibiyetle ayrılması halinde 5. sıraya yükselecek. Öte yandan ligde hiç bir iddiası bulunmaya Malatyaspor ise topladığı 39 puan ile puan tablosunda 11. sırada yer alıyor. Göztepe Malatyaspor maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Göztepe Malatyaspor şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Göztepe Malatyaspor canlı izle yolunu buladıysanız haberimizden Göztepe Malatyaspor radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Göztepe Malatyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Göztepe Malatyaspor şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Göztepe Malatyaspor canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.

Göztepe Malatyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Göztepe sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Bu akşam saat 20.00'de Bornova İlçe Stadı'nda oynanacak Göztepe Yeni Malatyaspor maçı beIN Sports 2'den canlı izlenebilecek.

Muhtemel 11'ler

Göztepe: Beto, Sabri, Reis, Leo, Traore, Ngando, Poko, Castro, Halil, Gouffran, Ghilas

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Cissokho, Mina, Sadık, İssam, Murat, Azubuike, Aytaç, Pereira, Adem, Khalid

Göztepe Malatyaspor canlı izle

CANLI İZLE - Göztepe Malatyaspor canlı izle - Göztepe Malatyaspor şifresiz canlı izle

Göztepe Malatyaspor radyo dinle

CANLI İZLE - Göztepe Malatyaspor canlı izle - Göztepe Malatyaspor şifresiz canlı izle

Göztepe Yeni Malatyaspor maçı hakemi

Göztepe Yeni Malatyaspor maçını hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını ise Alparslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak.

İlk maçta kazanan Yeni Malatyaspor

Ligin ilk yarısında Malatya'da oynanan maçı Göztepe 3-2 kazandı. Göztepe'nin gollerini 6. dakikada Kadu, 33. dakikada Selçuk Şahin ve 45. dakikada Rajko Rotman kaydederken, Yeni Malatya'nın golleri ise 14. dakikada Michael Pereira ve 64. dakikada penaltıdan Khalid Boutaib'den geldi.

İki takımın puan durumu

Tamer Tuna yönetimindeki İzmir temsilcisi Göztepe ligde topladığı 47 puanla 7. sırada bulunuyor. Diğer yandan Yeni Malatyaspor ise 39 puanla 11. sırada yer alıyor.

Göztepe Avrupa aşkına sahaya çıkacak

Göztepe, Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada evinde Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. İzmir temsilcisi Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürmek için sahaya çıkacak.

İzmir temsilcisi, karşılaşmadan galibiyetle ayrıldığı takdirde 5. sıraya yükselecek. Göztepe, ligde en son 10. haftayı Teleset Mobilya Akhisarspor'la 17 puanla kapatmış ve rakibinin önünde averajla 5. sırada yer almıştı.

"Göztepe camiasının bir Avrupa rüyası var"

Teknik Direktör Tamer Tuna sezonun final haftalarında en iyi şekilde mücadele edeceklerini söyledi. Son 3 maçta hanelerine 7 puan yazdırdıklarını belirten genç teknik adam, "Yeni Malatyaspor bu ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden biri. Biz de taraftarımızın müthiş desteği ile önemli maçlarımızı kayıpsız geçtik. Sezonu en iyi yerlerde bitirmeyi amaçlıyoruz. Göztepe camiasının bir Avrupa rüyası var. Umarım bu hedefi hep birlikte gerçekleştiririz" diye konuştu.

Demba Ba yedek kulubesinde

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, geçtiğimiz hafta oynanan Kardemir Karabükspor karşılaşmasında taraftarların kendisine gösterdiği tepki nedeniyle morali bozuk olan Demba Ba'yı, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında da ilk 11'de başlatmama kararı aldı. Senegalli yıldız tartarın protestosu üzerine şu açıklamayı yaptı; Taraftarımıza saygı duyuyorum. Göztepe'nin başarısından başka bir şey düşünmüyorum. Transfer haberleri gerçek değil. Sahada olmak istiyorum

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar