CANLI İZLE - Fenerbahçe Galatasaray canlı izle - Fenerbahçe Galatasaray şifresiz canlı izle

Fenerbahçe Galatasaray canlı izle. Fenerbahçe Galatasaray maçıyla 26. hafta maçına çıkıyor. İşte Fenerbahçe Galatasaray maçı kaç kaç? Fenerbahçe Galatasaray şifresiz mi? Sorularının yanıtı ve Fenerbahçe Galatasaray canlı izle ve Fenerbahçe Galatasaray canlı dinle bilgileri...

CANLI İZLE - Fenerbahçe Galatasaray canlı izle - Fenerbahçe Galatasaray şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
17 Mart 2018 Cumartesi 11:00

Fenerbahçe Galatasaray canlı izle. Süper Lig'in 26. haftasında18 yıldır Kadıköy'de kazanamayan Galatasaray Fenerbahçe'nin konuğu oluyor. Fenerbahçe bu 18 yıllık yenilmezlik serisini 19 yıla taşıyabilecek mi? Yoksa Galatsaray 18 yıllık galibiyet hasretine bu sefer son verebilecek mi? Fatih Terimli Galatasaray taraftarının önünde derbiye hazırlanarak moral depoladı. Öte yandan Fenerbahçe'de ise  futbolulardan teknik ekibe ve yönetime kadar geleneği unutmayın uyarıları yapıldı.  Şükrü Saraçoğlu Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19:00'da başlayacak karşılaşmayı Hakem Bülent Yıldırım yönetecek.  Bülent Yıldırım ile ilgili derbide ise ilginç bir tesadüf ile karşılaşıldı.  İki takım aynı tarihte 17 Mart 2012’de yine Kadıköy’de karşı karşıya gelirken takımın teknik direktörleri Aykut Kocaman ve Fatih Terim’di. Aynı zamanda maçı yönetim hakem de Bülent Yıldırım’dı. Fenerbahçe Galatasaray canlı izle yolunu buladıysanız haberimizden Fenerbahçe Galatasaray  canlı dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. Fenerbahçe Galatasaray maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Fenerbahçe Galatasaray şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. İşte Fenerbahçe Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Galatasaray şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Fenerbahçe Galatasaray canlı izle bilgileri haberimizde mevcut. 

Fenerbahçe Galatasaray canlı izle

Fenerbahçe Galatasaray maçını canlı izlemek için yukarıdaki fotoğrafa tıklayınız

Fenerbahçe Galatasaray radyo dinle

CANLI İZLE - Fenerbahçe Galatasaray canlı izle - Fenerbahçe Galatasaray şifresiz canlı izleFenerbahçe Galatasaray maçını radyodan dinlemek için yukarıdaki fotoğrafa tıklayınız

Fenerbahçe Galatsaray maçı saat kaçta kangi kanalda?

Tarih: 17 Mart 2018
Saat: 19:00
Yayın: BeIN Sports
Hakem: Bülent Yıldırım

Fenerbahçe Galatasaray muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Nabil Dirar, Aatıf Chahechouhe, Giuliano Victor de Paulo, Jose Fernandao

Galatasaray: Fernando Muslera, Martin Linnes, Maicon Roque, Serdar Aziz, Yuto Nagatomo, Fernando Reges (Selçuk İnan), Ryan Donk, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda, Garry Rodrigues, Bafetimbi Gomis

Fenerbahçe Galatasaray maçı hakemi

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak Fenerbahçe- Galatasaray maçına atanan hakem Bülent Yıldırım, kariyerinde 11. kez derbide düdük çalacak. Yıldırım, bu sezon ilk kez derbiye atandı. Tecrübeli hakem son derbisine bir yıl önce çıktı.

Gazete Habertürk'ün haberine göre Bülent Yıldırım, geçen sezonun 22. haftasında Türk Telekom Stadı’nda oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçını yönetti. Bu arada Bülent Yıldırım, 6. kez Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde düdük çalacak. Daha önce iki takım arasında yönettiği 5 derbinin 2’sini Galatasaray, birini Fenerbahçe kazandı. Tecrübeli hakem, bu sezon ligde Fenerbahçe ve Galatasaray’ın birer maçına çıktı.

Derbide üst üste tesadüfler

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 17 Mart 2018’de oynanacak zorlu derbi maçı beraberinde ilginç bir tesadüfü de getirdi. İki takım aynı tarihte 17 Mart 2012’de yine Kadıköy’de karşı karşıya gelirken takımın teknik direktörleri Aykut Kocaman ve Fatih Terim’di. Aynı zamanda maçı yönetim hakem de Bülent Yıldırım’dı. Karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi.

"Bülent Yıldırım yıllanmış şarap gibi"

"Süper Lig’in en değerli hakemlerinden biridir. Adeta yıllanmış şarap gibi. Yaşı ilerledikçe hakemliği pırıl pırıl parlıyor. Yıllarca hep söylediğim bir laf vardır; olgun yaş, hakemliğin en üst noktasıdır. Bülent Yıldırım kendisine çok iyi bakan, gençlerle başa çıkmak için her türlü fedakarlığı göze alan bir karakter yapısına sahiptir. Böyle derbilerin onlarcasını yönetti. Bu derbiden de yüzünün akıyla çıkacağına dair hiç bir endişem yok. Futbolcular hakemin işini zorlaştırmazsa güle oynaya bir maç yönetimi ortaya çıkar. Aksi takdirde otoriter kimliğe sahip Bülent Yıldırım kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Popüler bir mesleği vardı, bıraktı. Profesyonel hakem oldu. Artık esas mesleği hakemlik. Bu işe dört elle sarıldı. Yaptığı işin önemini ve sorumluluğunu çok iyi bilen biridir."

Fenerbahçe Galatasaray Süper Lig'de 122. randevuda

Fenerbahçe ile Galatasaray, 60. sezonu oynanan lig tarihinde 121 kez karşılaştı.

Genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıtan Fenerbahçe, rakibine galibiyet sayısında 50-33 üstünlük kurdu. Ligdeki 38 maç da berabere sonuçlandı.

Lig maçlarında sarı-lacivertliler 154, sarı-kırmızılılar ise 116 gol kaydetti.

Fenerbahçe'den 18 yıllık yenilmezlik serisi

Galatasaray, deplasmanda 18 yılı aşkın süredir resmi maç kazanamıyor.

Sarı-kırmızılı ekip, Kadıköy'de son galibiyetini 1999'da aldı. 22 Aralık 1999 tarihinde yapılan lig maçını 2-1 kazanan Galatasaray, rakibiyle daha sonra Kadıköy'de oynadığı 3'ü Türkiye Kupası, 18'i de lig olmak üzere 21 resmi maçta galibiyete ulaşamadı.

Galatasaray, bu süre içinde Kadıköy'deki beraberliklerinden 2'sini Türkiye Kupası karşılaşmalarında elde ederken, deplasmandaki son 18 lig maçından 14'ünü yitirdi, 4 beraberlik alabildi.

İki takım arasında Kadıköy'deki son 21 maçtan 15'ini Fenerbahçe kazandı, 6'sı berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin bu süredeki 43 golüne, Galatasaray 14 golle yanıt verebildi.

Fenerbahçe Kadıköy'deki 54 maçın 45'inde kaybetmedi

Fenerbahçe ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yarın yapacakları derbiyle Kadıköy'de 55. kez karşı karşıya gelecek.Fenerbahçe Stadı'nın yeniden hizmete girdiği 1982'den itibaren taraflar Kadıköy'de 54 maç yaptı.

Geride kalan karşılaşmalarda ev sahibi sarı-lacivertliler 29, konuk sarı-kırmızılılar 9 galibiyet aldı, 16 maçta eşitlik bozulmadı.

Kadıköy'de Fenerbahçe'nin attığı 109 gole, Galatasaray 64 golle karşılık verdi.

Fenerbahçe taraftarından derbi ikramı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın sahasında Galatasaray ile yapacağı derbinin hazırlıklarını tamamladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanı, başkan Aziz Yıldırım, genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, asbaşkan İlhan Ekşioğlu ve bazı kongre üyelerinin de takip ettiği belirtildi.

İdmanı izleyen bir grup sarı-lacivertli taraftarın, Aykut Kocaman ve futbolcularla fotoğraf çektirdiği, deneyimli teknik adama tatlı ikramında bulunduğu da bildirildi.

CANLI İZLE - Fenerbahçe Galatasaray canlı izle - Fenerbahçe Galatasaray şifresiz canlı izle

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenmanın top kapma ve pas çalışması ile devam ettiği aktarıldı. İdmanın çift kale maçla sürdüğü, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı ifade edildi.

Sarı-lacivertli takımın, Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayarak, Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdiği kaydedildi.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 16.00'da başladı. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncular; 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Pas çalışması ve çift kale maçla devam eden antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Fenerbahçe yönetimi antrenmanda

Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkan İlhan Ekşioğlu ve kongre üyeleri tesislere gelerek antrenmanın bir bölümünü izledi. Bir grup taraftar da Galatasaray maçı öncesinde tesislerde, teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolcularla bir araya geldi. Aykut Kocaman'a tatlı ikramında bulunan taraftarlar, teknik heyet ve futbolcularla fotoğraf da çektirdi.

Sarı-lacivertliler, bu antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi.

Fenerbahçe'de iki sakat

Fenerbahçe’de derbi öncesi iki futbolcunun sakatlıkları devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları nedeniyle Hollandalı santrfor Vincent Janssen ile milli sol bek İsmail Köybaşı’nın derbide forma giymesi beklenmiyor. Öte yandan Fenerbahçe’de İspanyol santrfor Roberto Soldado ile Faslı futbolcu Aatıf Chahechouhe sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Soldado ve Chahechouhe, derbide sarı kart görmesi durumunda 27. hafta oynanacak Kayserispor maçında cezalı duruma düşecek ve forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de geleneği hissedin uyarıları

Fenerbahçe'de derbi için geri sayım başlarken Samandıra’da adeta seferberlik ilan edildi. Sarı-Lacivertliler’de taraftarından teknik heyetine ve futbolcusuna kadar herkes zorlu 90 dakikanın kazanılması için motivasyonu üst seviyede tutmaya çalışıyor. Bunun içinde teknik direktör Aykut Kocaman ve kurmaylarının yanı sıra takım kaptanları da kolları sıvamış durumda. Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli isimleri Volkan Demirel ve Mehmet Topal da arkadaşlarıyla yaptıkları toplantıda birbiri ardına uyarılarda bulunuyorlar.

Alex de Souza debiyi tribünden izleyecek

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex de Souza Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe Galatasaray maçını tribünden takip edeceğini söyledi. Yıldız futbolcu sözlerine şu şekilde devam etti.

CANLI İZLE - Fenerbahçe Galatasaray canlı izle - Fenerbahçe Galatasaray şifresiz canlı izle

“Türkiye'ye bana da iyi geldi. Türkiye'deki arkadaşlarımı da gördüm. Gelme amacım çok özlediğimden ve de G.Saray derbisi var. Anlamı ve önemi var bu derbinin benim için. Uzun süredir planlarımdaydı. Kardeşimle geldim. Hem derbiyi izleyelim hem de gezelim istedik. İmza gününü de yapalım dedik. Yani hepsi birlikte.

Galatasaray taraftarın önünde antrenmana çıktı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de yarın oynayacağı Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını tamamladı.

CANLI İZLE - Fenerbahçe Galatasaray canlı izle - Fenerbahçe Galatasaray şifresiz canlı izle

Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleşen antrenman taraftara ve basına açık olarak gerçekleşti. Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra pas çalışmaları ile devam idman, yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.
Sarı-kırmızılı futbolcular antrenmana 4 yıldızlı tişörtle sahaya çıktı. Sahaya ellerinde toplarla çıkan futbolcular, topları tribünlere gönderdi.
Bu antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray, Levent'te bulunan bir otelde kampa girecek.

Eren Derdiyok takımla çalıştı

Aslan, yarın deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını tek idmanla sürdürdü. Florya’daki antrenmanda futbolcular dar alanda pas çalışmasının ardından taktik çalışma gerçekleştirdi. Tedavisinin ardından fizyoterapist eşliğinde koşu yapan Eren Derdiyok’un antrenmanın bir bölümünde takımla çalıştığı duyuruldu.

Aslan'da iki futbolcu kart sınırında

Galatasaray’da Fenerbahçe derbisi öncesi iki oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı oyuncular Fernando Reges ve Sofiane Feghouli, derbide kart görmeleri durumunda, 27. haftadaki Trabzonspor mücadelesinde oynama şansını kaçıracak.

Galatasaray trübünlerinden olay 6 hareketi

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Bu mücadele öncesi Sarı-Kırmızılı takım, son idmanı 27 bine yakın taraftarının önünde büyük bir coşkuyla yaptı.

CANLI İZLE - Fenerbahçe Galatasaray canlı izle - Fenerbahçe Galatasaray şifresiz canlı izle

Taraftarlar futbolculara, Terim ve ekibine sevgi gösterilerinde bulunurken, bir taraftarın hareketi şoke etti. GS TV'nin antrenman görüntülerini yayınladığı esnada bir taraftar kameraya 6 işareti yaptı. Olay sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Galatasaray'ın zafer planları

Buradan alınacak bir beraberliğin bile şampiyonluk yolunda kendileri için büyük avantaj sağlayacağını bilen teknik direktör Fatih Terim, buna rağmen hesaplarını ilk golü bulma ve galibiyet üzerine yapıyor. Kariyerinde defalarca bu tip maçlar görmüş olan deneyimli çalıştırıcı, öğrencilerine de zaferin şifrelerini verdi.

Cimbom önde baskı kuracak

Mehmet Topal ve Josef’li F.Bahçe’ye karşı orta saha üstünlüğünü alarak rakibi kalesine yaklaştırmak istemeyen İmparator, öndeki oyuncularından ekstra efor sarf etmelerini istedi. Öğrencilerinden rakibi çıkarken presle hataya zorlamalarını isteyen Terim, bu şekilde gol bulmaya çalışacak. Gomis, Rodrigues gibi isimler, Belhanda gibi isimler de baskı yapacak.

"Kimsenin takım arkadaşlarını sahada eksik bırakmaya hakkı yok”

Yüksek tansiyonda geçmesi beklenen derbide F.Bahçeli oyuncuların saha içinde, taraftarların da saha dışında oyuncuları germeye çalışacağını düşünen Terim, öğrencilerinden tuzağa düşmemelerini istedi. Tüm oyuncuları soğukkanlı hareket etmeleri konusunda uyaran deneyimli çalıştırıcı, “Kimsenin takım arkadaşlarını sahada eksik bırakmaya hakkı yok” ifadeleriyle, kırmızı karttan kaçınılması gerektiğinin altını çizdi.

Terim'den Belhanda'ya Gomis'i besleme talimatı

19 yıl sonra Kadıköy’de F.Bahçe’yi devirmenin hesaplarını yapan Fatih Terim, taktik hazırlıklarını tamamladı. Tecrübeli çalıştırıcının, derbide en büyük silahlarından biri Younes Belhanda olacak. İlk yarıdaki F.Bahçe maçında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakan Faslı yıldız, Terim’in göreve gelmesinin ardından önce yedek kalmış ardından yeniden forma şansı bulup, çıkışa geçmişti. Belhanda’yı derbiye özel olarak hazırlayan kurt hocanın, Faslı yıldızdan orta sahadaki ataklara yön verip daha çok sorumluluk alması yönünde uyarıda bulundu.

Kaleyi yokla

Belhanda’dan, Gomis’e daha çok destek sağlamasını isteyen Terim, ayrıca “Kaleyi gördüğün anda sert şutlarla yokla” şeklinde de talimat verdi. Yıldız oyuncuya motivasyon aşılayan İmparator, “Bu maçlar senin gibi oyuncuların daha fazla sorumluluk alması gereken maçlar. Tüm potansiyelini vermelisin. Sende de bu kalite var” diyerek özgüven verdi. Faslı oyuncunun da hocasına ‘en iyi Belhanda’yı’ izlettirmek için söz verdiği belirtildi.

Galatasaray yönetiminden derbi açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Spor Toto Süper Lig'de yarın Fenerbahçe ile oynayacakları derbiyle ilgili, "Hak eden kazansın, hak eden de Galatasaray olsun." dedi.

Mustafa Cengiz ile Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılı takımın Türk Telekom Stadı'nda yaptığı antrenman sırasında basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Galatasaraylı taraftarların antrenmana gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirten Cengiz, "Tarihi bir ana tanıklık ediyorsunuz. Böyle bir taraftar ve camia bize nasip oldu." ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz, takımın antrenmana dört yıldızlı tişörtle çıkmasının bir mesaj olup olmadığına yönelik soruya, "Mesaj tabii ki. Her zaman saygı ve sevgi çerçevesinde rakibimizle mücadele içindeyiz. Bu taraftar her şeye layık. İnşallah kazanırız. Hak eden kazansın, hak eden de Galatasaray olsun." diye konuştu.

Abdurrahim Albayrak da derbiye çok iyi hazırlandıklarını dile getirerek, "Hocamızın isteklerini sahada uygularsak iyi şeyler olacağına inanıyorum. Galatasaray bu sefer oraya farklı gidiyor. Atmosferi de görüyorsunuz." değerlendirmesinde bulundu.

Karşılaşma öncesinde ortamı gerecek açıklamalardan kaçınmak gerektiğini vurgulayan Albayrak, "Her şeyden önce ortamı germemek lazım. İki takıma da yakışan bir maç olmasını diliyorum. İnşallah kazanan biz olacağız. Dört yıldız bizimdir." şeklinde görüş belirtti.

Erdoğan Arıkan'dan Fenerbahçe Galatasaray küçük takım gafı

TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan, Beşiktaş'ın Bayern Münih'e yenilerek Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi sonrası Fenerbahçe'nin Vardar'a, Galatasaray'ın ise Östersunds'a boyun eğmesini eleştirdi. Erdoğan Arıkan'ın Spor Artı programında Galatasaray ve Fenerbahçe için kullandığı 'küçük takımlar' ifadesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Erdoğan Arıkan, Spor Artı programında Fenerbahçe ve Galatasaray için 'Büyük kulüplerin küçük takımları onlar. Avrupa'ya çıkınca fazla bir şey yapamayan takımlar. Dolayısıyla da fazla büyüyemiyorlar" diye konuştu.

Erdoğan Arıkan'ın bu sözleri Beşiktaş taraftarı tarafından destek görürken, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarınca ise yoğun tepkiyle karşılandı.

Erdoğan Arıkan'dan Twitter'dan açıklama yaptı

Tepki çeken sözlerinin ardından TRT spikeri Erdoğan Arıkan bir açıklama yayınladı.

İşte Arıkan'ın yaptığı açıklama;

"TRT SPOR ve çalışanları, Kulüplerimize ve şanlı geçmişlerine her zaman saygılıdır... 15 -20 milyona yakın taraftarı olan kulüplerin büyüklüğü zaten tartışılamaz ,sahadaki takımları da büyük olursa dünyada başarı gelir ve Türkiye daha mutlu olur saygılarımla."

CANLI İZLE - Fenerbahçe Galatasaray canlı izle - Fenerbahçe Galatasaray şifresiz canlı izle

"Bir maçtan fazlası derler ya işte bu o maç"

Habertürk gazetesinden Yavuz Sabuncuoğlu'nun Bayern Münih'in eski kaptanı ve Fransa futbolunun efsane isimlerinden biri olan Willy Sagnol ile yaptığı röportajda Fenerbahçe ile Galatasaray hafta sonunda dünyanın da sayılı derbilerinden olan bir mücadelede karşı karşıya gelecekler. Nasıl bir maç bekliyorsun, kazanan kim olur? Sorusunu sordu

Sagnol bu soruya "Fenerbahçe ile Galatasaray arasında her zaman ilginç ve tansiyonu yüksek maçlar oynanıyor. Aralarındaki mücadele bir futbol müsabakasından çok üstünlük kurma çabasına dönüşüyor. Bir maçtan fazlası derler ya işte bu maç aslında tam anlamıyla o klişenin karşılığı" cevabını verdi.


Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Galatsaray derbisini yorumladı

Bir yanda Başakşehir-Beşiktaş, diğer yanda Fenerbahçe-Galatasaray. F.Bahçe'nin mağlubiyeti dışındaki skorlar kimseyi yarıştan koparmaz. Fenerbahçe kazanır, Beşiktaş da Başakşehir'i yenerse şampiyonluk için bir numaralı aday tartışmasız Beşiktaş olur

19 yıllık kazanamama serisi Galatasaray'ın avantajına... 'En fazla bir maç daha kaybederim' der. Ama Fenerbahçe gerilebilir, 'İhale bize mi kalır, piyango bize çıkmasın' diye düşünürler.

Sadece bir maçın sonucu, teknik direktörleri ve özellikle de kulüp yönetimlerini etkilemez. Daha doğrusu etkilememeli. Müsabaka öylesine bir zamanda oynanıyor ki teknik açıdan Fenerbahçe kazanmak zorunda, Galatasaray için bir puan kötü değil ama üç puan alırsa süper bir iş yapmış olacak. Bu olayın puansal durumu. Bir de psikolojik durumu var.

1999'dan bu yana kaybetmeyen bir takım yenilirse Aykut Kocaman, "Galatasaray'a yenilen teknik adam" olarak tarihe geçecek. Veya tersten bakarsak Fatih Terim uzun süre sonra kazanan teknik adam olarak anılacak. Kazanamadığı halde sırf bayrak diktiği için Souness'ın hatırlandığı gibi hep hatırlanacak.

Ersin Düzen'den derbi yorumu

Vatan Gazetesi spor yazarı Ersin Düzen, bu hafta sonu oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yorumladı.

Elbet bir gün bu seri son bulacak, ancak bu hafta mı olur, yoksa 19 sene sonra mı olur bilinmez. Bazen ne kadar favori veya formda olursanız olun şansınız tutmaz. Mesela Real Madrid, Avrupa Şampiyonu olduğu dönemde bile Deportivo La Coruna’yı deplasmanda 1991-2010 arası, yani 19 sene mağlup edemedi. Ama bir gün yendi işte. Derbide favorim yok, ama Fenerbahçe’yi burun farkıyla önde görüyorum

Fenerbahçe Galatasaray iddia oranları

Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisine 1 gün kala, karşılaşmanın İddaa oranlarında değişikliğe gidilmişti. Akşam saatlerinde oranlarda bir kez daha değişikliğe gidildi.

İddaa risk yönetim merkezi tarafından pazartesi günü açıklanan oranlarda, az bir farkla da olsa Fenerbahçe favori olarak görülüyordu. Oranlar ise 1:2,00 x:3,10 2:2,70 şeklindeydi.

Bugün yapılan değişiklikte ise Fenerbahçe'nin kazanmasına verilen ihtimalin daha da arttığı görüldü. Akşam saatlerinden yönetim yeniden bir değişikliğe daha gitti. Son güncellemelerin ardından Fenerbahçe - Galatasaray maçının İddaa oranları şu şekilde:

Fenerbahçe: 1,85 - Beraberlik: 3,20 - Galatasaray: 2,90

Fenerbahçe Galatasaray maçı bilet fiyatları

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nun 26. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 17 Mart Cumartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak maçın biletleri satışa çıktı.

Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada; “Biletler; 12.03.2018 Pazartesi günü Yüksek Divan Kurulu Üyelerimiz, Kongre Üyelerimiz ve Temsilci Üyelerimiz için (En fazla 1 bilet), 13.03 2018 Salı günü Fenerbahçe Kart sahipleri ve Faturalı Fenercell aboneleri için (1 adet bilet) ve 14.03 2018 Çarşamba günü de genel satışa açılacaktır” denildi.

Bilet fiyatları şöyle:

Spor Toto ve Migros kale arkası tribünü: 87 lira

Fenerium üst-Maraton üst A-B H-I blok: 109 lira

Fenerium üst-Maraton üst C-D-F-G blok: 130 lira

Fenerium alt-Maraton alt A-B-H-I blok: 195 lira

Fenerium alt-Maraton alt C-G blok: 216 lira

Fenerium alt-Maraton alt D-F blok: 250 lira

Maraton alt E blok: 297 lira

Fenerium alt E blok: 324 lira

1907 tribünü: 430 lira

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar