Günok ligi değerlendirdi: Buralara kadar gelmişken hedefi düşürmek olmaz

Medipol Başakşehir’in milli kalecisi Mert Günok, turuncu-lacivertli kulübün geldiği noktadan sonra, artık hedefinin şampiyonluk dışında bir şey olamayacağını söyledi.

Günok ligi değerlendirdi: Buralara kadar gelmişken hedefi düşürmek olmaz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
25 Temmuz 2019 Perşembe 09:54

Medipol Başakşehir’in kalecisi Mert Günok Süper Lig’i değerlendirdi. Mert Günok,  yaptığı açıklamada, "Kulübün gelmiş olduğu nokta, senelerdir üst sıralara oynamak ve son iki senedir de şampiyonluğun neredeyse kıl payı kaçması. Buralara kadar gelmişken hedefi düşürmek olmaz. Hedefimiz yine ligi en üst sırada bitirmek olacaktır." dedi.

Takımda yeni bir oluşum olduğunu vurgulayan Mert, şunları kaydetti:

"Okan hocamızla başka bir sistemin içine girdik, değişim olacak, tabii bu değişim bazen sancılı olabiliyor. Bunu lig başladığında daha net görebileceğiz. Milli takıma giden oyuncular olarak kampa da geç katıldık. Hocamızın bize oynatmak istediği oyunu, vermek istediği şeyleri yeni yeni uygulamaya çalışıyoruz. Şimdi yeni bir sistem, yeni bir anlayış, yeni bir vizyon var. Biz de buna ayak uydurmaya çalışıyoruz. Ben yine her şeyin iyi olacağına inanıyorum. Nasıl geçen senelerde özellikle son iki sezon hedefimizi en üst sıraya koyduysak bu sene de öyle olacaktır."

Spor Toto Süper Lig’de sezona Yeni Malatyaspor deplasmanı ile başlayacaklarını hatırlatan Mert, "Fikstür avantajı-dezavantajı" sözüne inanmadığını belirterek, "Fikstür avantajı ya da dezavantajı diye konuşulan bir şey var ama bana göre bu sadece kağıt üstünde kalıyor. Çünkü sahada oynanan oyun sonucu belirliyor. Geçen sene bizim bazı maçlarda fikstür avantajımız olduğu gibi gözükse de kazanamadığımızda neler olduğunu gördük. Fikstüre bir avantaj ya da dezavantaj gibi bakmıyorum. İlk maçımızı Yeni Malatyaspor ile oynayacağız. İklim olarak muhtemelen sıcak bir havada oynanacak bir maç olacaktır ama iyi hazırlanıyoruz, saha ve iklim koşullarına ayak uydurarak inşallah iyi bir başlangıç yaparız." şeklinde konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar