Beşiktaş'ta 4 oyuncu sakatlandı

Beşiktaş'ta, Gökhan Gönül, Dusko Tosic, Atiba Hutchinson ve Tolgay Arslan Monaco maçında sakatlandı.

Beşiktaş'ta 4 oyuncu sakatlandı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:44
2 Kasım 2017 Perşembe 14:45

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki 4. maçında Monaco'yu ağırladı. Siyah-beyazlılar 1-1'lik beraberlikle puanını 10'a yükseltti ve gruptaki namağlup liderliğini sürdürdü.

Monaco maçında Dusko Tosic ve Tolgay Arslan, sakatlanarak oyundan çıkarken Atiba Hutchinson ile Gökhan Gönül mcüadele sonrasında sakatlık yaşadı. 4 futbolcu da mücadele sonrasında hastaneye giderek MR'a girdi.

Beşiktaş, 4 yıldızın sakatlık durumuyla ilgili açıklamalar yaptı. Siyah-beyazlı kulüp, 4 futbolcunun durumunun Süper Lig'in 11. haftasında pazar günü oynanacak Göztepe maçı saatinde belli olacağını açıkladı.

Beşiktaş'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Futbol Takımımızın dün akşam UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Monaco ile oynadığı maçta sakatlanan oyuncularımızdan; Dusko Tosic'in sol uyluk arka adelesinde (Biceps) ve Atiba Hutchinson'un sol uyluk arka adelesinde (Hamstring) zorlanma, Tolgay Arslan'ın sağ bacak baldır adele zarında (lateral gastrocnemius) zorlanmaya bağlı kanama ve Gökhan Gönül'ün sağ diz kapsülde gerilme tespit edilmiş olup oyuncularımızın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından dün geceden itibaren başlanılmıştır.

Oyuncularımızın son durumuna, tedaviye verecekleri cevaba göre maç saatinde karar verilecektir."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar