Beşiktaş’ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı için kararını verdi

Beşiktaş Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurulunda rakipleri Serdar Adalı ve Hürser Tekinoktay'ı geride bırakan Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı kulübün 34'üncü başkanı oldu.

Beşiktaş’ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı için kararını verdi
Son Güncelleme: 21 Ekim 2019 Pazartesi 14:18
21 Ekim 2019 Pazartesi 10:25

Beşiktaş'ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş için değişimin başladığını ifade ederek, "Bu genel kurulda görev yapan divana, başkanına, tüm çalışan arkadaşlarıma ve benden desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş bugün yeni bir döneme, ufka açılmıştır." dedi.

Çebi, siyah beyazlı takımın teknik direktörü Abdullah Avcı'ya destekte bulunarak, "Abdullah Avcı'yı başarılı olarak görüyorum, başarabileceğine inanıyorum. Ocak ayına kadar tartışmasız hocam ile devam edeceğiz. O tarihe kadar başaracağına şüphem yok. Bir sıkıntı olursa zaten hocam gereğini yapacak kalitede, değerde bir hoca. Abdullah Avcı, Türk futbolunun değeridir, bizim için kıymetlidir. Kendisinin yapacağı değerlendirmeleri olacaktır, ona da hak hukuk tanımalıyız” açıklamasını yaptı.

“Abuk sabuk transferler istemiyorum”

Transfer ile ilgili sorulan sorulara yanıt veren Ahmet Nur Çebi “Abuk sabuk transferler istemiyorum. 90 milyonluk bütçe ile 2 sene şampiyon olmak, gerekli adresi gösteriyor. Bir kere değil, on kere düşünmek gerekiyor. Gelişigüzel hareketler, israf etmek yok. Ülkenin spor anlayışı bunu kaldırmıyor. Dikkatli olmak zorundayız.” diye konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar