Beşiktaş galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında yarın Çaykur Rizespor'a konuk olacak olan Beşiktaş, galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak.

Beşiktaş galibiyet serisini sürdürmek istiyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
7 Nisan 2019 Pazar 11:08

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında yarın Çaykur Rizespor'a konuk olacak olan Beşiktaş, ligin son 2 haftasında Atiker Konyaspor'u 3-2 ve Göztepe'yi 1-0 mağlup etmişti. Siyah-beyazlı bu hafta da takım, galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak.

Süper Lig'de 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 yenilgi alan Beşiktaş, topladığı 47 puanla 3. sırada bulunuyor.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde özellikle ikinci yarıda büyük bir çıkış yakalayan Çaykur Rizespor ise 34 puanla 10. sırada yer alıyor.

Ligin 27. haftası, ikinci yarının iki iyi takımının mücadelesine sahne olacak.

Süper Lig'in ilk yarısında 7 galibiyet ve beşer beraberlik ile yenilgi alarak 26 puan toplayan Beşiktaş, sezonun ikinci yarısındaki 9 maçta rakiplerine mağlup olmadı. Siyah-beyazlı ekip, ikinci devrede 6 galibiyet ve 3 beraberlikle 21 puan elde etti.

Sezonun ilk yarısını bir galibiyet, 9 beraberlik ve 7 yenilgiyle 12 puan alarak son sırada tamamlayan Çaykur Rizespor ise ikinci devrede büyük bir yükselişe imza attı. İkinci yarıda 7 galibiyet ve birer beraberlik ile yenilgi alan Karadeniz ekibi, 22 puan toplayarak 10. sıraya kadar çıktı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar