Bein Sports canlı izle | Galatasaray Antalyaspor maçının özetini izle

İnternette Galatasaray Antalyaspor maçı canlı izle aramaları yapanların sayısı maç saati yaklaştıkça artıyor. Taraftarlar Galatasaray Antalyaspor maçı şifresiz izleme yollarını araştırıyor. Bein Sports izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bein Sports canlı izle | Galatasaray Antalyaspor maçının özetini izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
12 Şubat 2018 Pazartesi 16:51

Galatasaray Antalyaspor canlı izle cümlesi maç saatinin yaklaşmasıyla taraftarlar tarafından çokca aratılır oldu. Galatasaray Antalyaspor maçını internetten şifresiz izlemek isteyen taraftarlar Galatasray Antalyaspor maçı şifresiz yayınlanacak kanalları araştırmaya başladı. Galatsaray Antalyaspor canlı izleme yollarını sizlerle paylaşıyoruz.

Galatasaray Antalyaspor nasıl canlı izlenir?

Galatasaray Antalyaspor maçı beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Galatasaray Antalyaspor maçını internetten izlemek için tek maç izleme özelliğini kullanarak maçı canlı olarak telefon, tablet ya da bilgisayarınızdan izleyebilirsiniz.

Digitürk tek maç satın alma nasıl yapılır?

Digitürk'ün tek maç satın alma opsiyonunu kullanarak Galatasaray Antalyaspor maçını canlı izleyebiliirsiniz. Bu özelliği satın alabileceğiniz bağlantıyı aşşağıda sizinle paylaşıyorız

Digitürk tek maç satın alma özelliği için tıklayınız

GALATASARAY ANTALYASPOR MAÇI CANLI İZLE MEK İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray'da Muslera kart cezalısı

Bein Sports canlı izle | Galatasaray Antalyaspor canlı izle

Fernando Muslera Sivaspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşerek, Antalyaspor maçında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Fatih Terim'in kaleyi Muslera'nın yokuluğunda Fransız kaleci Cedric Carrasso'ya emanet edeceği düşünülüyor.

Mariano ve Feghouli de kart sınırında

Galatasaray'da Antalyaspor maçına çıkacak kart sınırında olan oyuncular ise Mariano ve Sofiane Feghouli. ikilinin Antalyaspor maçında sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşerek Kasımpaşa maçında forma şansını kaybedecek.

Galatasaray Antalyaspor maçında hakem Barış Şimşek

Galatasaray Antalyaspor maçında düdük Hakem Barış Şimşek'te olacak. Şimşek'in yardımcılıklarını ise Mehmet Kısal ve ve Mehmet Metin yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Özgüç Türkalp görev alacak.

Hakem Barış Şimşek, Galatasaray’ın bugüne kadar 22 karşılaşmasını yönetti. Sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmalarda 13 kez galibiyet alırken, 3 kez rakiplerine mağlup oldu. 6 maçta ise kazanan çıkmadı.

Galatasaray ile Antalyaspor 44. kez karşılaşıyor

Galatasaray ve Antalyaspor bugün gerçekleşecek karşılaşmayla 44. kez mücadele etmiş olacak. Bugüne kadar oynanan maçlarda sarı-kırmızılıların 25-7 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.00’de sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 20 haftada sarı-kırmızılılar 41 puanla ikinci sırada bulunurken, kırmızı-beyazlılar ise 21 puanla 15. sırada yer alıyor.

Galatasaray kendi evinde 16 maçtır yenilmiyor

Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda oynadığı son 16 resmi maçta rakiplerine yenilmedi. Sahasındaki son yenilgisini geçen sezonun 30. haftasında Kasımpaşa karşısında yaşayan Galatasaray, daha sonra çıktığı 16 resmi maçtan 14 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrıldı. Galatasaray Antalyaspor karşısında bu yenilmezlik serisini sürdürebilecek mi?

Galatasaray Antalyaspor muhtemel 11'leri

Galatasaray: Carrasso, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Selçuk, Donk, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis

Antalyaspor: Ferhat, Nazım, Celustka, Sakıb, Diego, Chicco, Charles, Maicon, Emre, Danilo, Deniz Kadah

Antalyaspor'da düşme hattından kurtulma peşinde

Bein Sports canlı izle | Galatasaray Antalyaspor canlı izle

3-1’lik Yeni Malatya galibiyetiyle ayağa kalkan ve düşme potasından uzaklaşmak isteyen Antalyaspor’da Doukara cezalı. Salih ile Yekta’nın ise sakatlıkları bulunuyor. Güney ekibinin hocası Hamza Hamzaoğlu, ideale yakın 11’le eski takımı Galatasaray karşısında puan arayacak.

Ligin ilk yarısında kazanan çıkmadı

Bein Sports canlı izle | Galatasaray Antalyaspor canlı izle

Ligin ilk yarısında Antalya Stadyumu'nda karşılaşan iki takım birbirine üstünlük kuramadı. Galatasaray maçı 34. dakikadasında Bafetimbi Gomis'in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı ancak Antalyaspor maçın 82. dakikasında Samuel Eto'o ile beraberliği yakalayarak maçın skorunu tayin etti ve karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Galatasaray'ın gözü liderlikte

Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray ligde zirveyi kaybetmesinin ardından bu hafta yeniden zirveye çıkma fırsatını yakaladı. Fenerbahçe'nin haftaya lider giren Medipol Başakşehir'i 2-0 yenmesinin ardından Aslanlar'a sadece kazanmak kaldı. Geçen hafta doğan fırsatı iyi değerlendiremeyen ve Sivas deplasmanında 2-1 kaybeden takım bu kez eline geçen fırsatı en doğru şekilde değerlendirerek kazanmanın ve haftayı zirvede tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Serhat En beğenilen yorum
Ewet