Ozan Kabak Bayern Münih'e mi transfer olacak?

Galatasaray'ın futbolcusu Ozan Kabak için dünya takımları sıraya girdi. Bayern Münih'in bir gözlemcisini görevlendirdiği, gözlemcinin Ozan'ı izleyerek 10 sayfa kadar not tuttuğu kaydedildi. Peki ama Ozan Kabak Bayern Münih'e mi transfer olacak?

Ozan Kabak Bayern Münih'e mi transfer olacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
9 Aralık 2018 Pazar 13:08

Ozan Kabak Bayern Münih'e mi transfer olacak? sorusu Bayern Münih'in bir gözlemcisinin Çaykur Rizespor maçını izlemeye gelmesiyle gündeme geldi. Haberimizde Ozan Kabak Bayern Münih'e mi transfer olacak? yanıtını bulabilirsiniz. İşte Ozan Kabak Bayern Münih'e mi transfer olacak? yanıtı. 

Ozan Kabak Bayern Münih'e mi transfer olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor 2-2 berabere kalırken sarı-kırmızılıların genç oyuncusu Ozan Kabak'ın karşılaşmada Bayern Münihli bir yetkili tarafından izlendiği ortaya çıktı. Turkcell Bip Spor'un haberine göre Bavyera devinin bir gözlemcisi sarı-kırmızılıların genç futbolcusunu yakından takip etti.

Haberde doğu tribünündeki 2018 numaralı locada misafir edilen Bayern Münih'in temsilcisi Ozan ile ilgili 10 sayfa kadar not tuttuğu bilgisine yer verildi.

Ozan Kabak'ı hangi takımlar transfer etmek istiyor?

Daha önce Manchester United, Arsenal, Manchester City, Atletico Madrid, Roma, Inter ve Juventus gibi devlerin de radarına girdiği öne sürülen Ozan Kabak'ın Galatasaray ile 31 Mayıs 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

18 yaşındaki genç futbolcu 2017 yılında profesyonel sözleşmeyi imzalarken bu sezon Kasımpaşa maçıyla aldığı formayı bir daha bırakmamış ve toplamda 14 mücadelede görev yapmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar