ATV CANLI İZLE - Fenerbahçe Beşiktaş canlı izle - Fenerbahçe Beşiktaş şifresiz canlı izle

Fenerbahçe Beşiktaş canlı izle. Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Fenerbahçe Beşiktaş karşılaşıyor. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı kaç kaç? Fenerbahçe Beşiktaş şifresiz mi? Sorularının yanıtı ve Fenerbahçe Beşiktaş canlı izle Fenerbahçe Beşiktaş ATV izle bilgileri

ATV CANLI İZLE - Fenerbahçe Beşiktaş canlı izle - Fenerbahçe Beşiktaş şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
19 Nisan 2018 Perşembe 10:57

Fenerbahçe Beşiktaş canlı izle. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali Fenerbahçe Beşiktaş derbisi ile devam ediyor. Kadköy'de en son galibiyeti 2005 yılında alan Beşiktaş, 13 yıllık Kadıköy'deki galibiyet hasretine son vermek için sahaya çıkacak. Kupada 17 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Fenerbahçe ise 2-2 bite ilk maçın ardından Beşiktaş'ı eleyer finale adını yazdırmak istiyor. Zorlu karşılaşma saat 20.30’da Şükrü Saraçoğlu Ülker Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe Beşiktaş maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Fenerbahçe Beşiktaş şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Fenerbahçe Beşiktaş canlı izle yolunu buladıysanız haberimizden Fenerbahçe Beşiktaş radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtı ve Fenerbahçe Beşiktaş canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.  

Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beşiktaş maçı 19 Nisan Perşembe akşamı saat 20:30'da başlayacak olan karşılaşma, ATV'den canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali,J osef, Topal, Ekici, Giuliano, Dirar, Soldado

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Pepe, Vida ,Adriano, Tolgay, Medel, Lens, Talisca, Babel, Negredo

Sakat ve cezalı durumda olan oyuncular

Her iki takımda da derbi öncesinde herhangi bir cezalı oyuncu bulunmuyor.

Beşiktaş'ta sakatlığı söz konusu olan Vagner Love ve Gökhan Gönül'ün derbide oynamasına şüpheli gözle bakılırken Fenerbahçe'den hafif sakatlığı bulunan Alper Potuk'un da oynayıp oynamayacağı bilinmiyor.

Fenerbahçe Beşiktaş canlı izle

Fenerbahçe Beşiktaş radyo dinle

Fenerbahçe Beşiktaş maçı hakemi

Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe Beşiktaş maçını Hakem Mete Kalkavan yönetecek Kalkavan'ın yardımcılığını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak.

Mete Kalkavan'ın derbi performansı

Bu akşam oynanacak Fenerbahçe Beşiktaş maçını yönetecek olan Mete Kalkavan, Süper Lig'de 2010-2011 sezonundan bu yana hakemlik yaptı, daha önce 6 derbi yöneten Kalkavan, son derbisini 13 Ağustos 2016'da Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçında yönetti. Konya'daki maçı penaltılar sonunda kazanan Galatasaray, kupayı müzesine götürmüştü.

İstanbul bölgesi hakemi olan Kalkavan, daha önce bir kez Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde görev yaptı.

Kalkavan'ın, 3 Mart 2013'te yönettiği kariyerindeki ilk derbisinde Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe'yi 3-2 yendi.

Mete Kalkavan, ligde bu sezon Beşiktaş'ın 2, Fenerbahçe'nin ise 4 maçını yönetti.

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerken, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'u 4-1, Antalyaspor'u 1-0, Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup ederken, Gençlerbirliği ile (2-2) oynadığı maçtan beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe Beşiktaş 347. randevuda

Fenerbahçe ile Beşiktaş, bu akşam yapacakları Ziraat Türkiye Kupası maçıyla 347. kez karşı karşıya gelecek. Ülker Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak müsabakada sahaya çıkacak Fenerbahçe ile Beşiktaş, tarihlerinde daha önce 346 kez karşılaştı. İki ekip arasında 28 Kasım 1924'te Fenerbahçe'nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 94 yıllık rekabette sarı-lacivertlilerin galibiyet ve gol sayısında üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe 131, Beşiktaş 124 galibiyet aldı, 91 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Rekabette Fenerbahçe'nin 475 golüne, Beşiktaş 436 golle karşılık verdi.

İlk maçta kazanan çıkmadı

Oynanan ilk maç oldukça çekişmeli geçmiş ve zaman zaman gerginlik çıkan mücadelede 3 kırmızı kart çıkmıştı. Maçın 44. dakikasında Alper Potuk, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan çıkmış, Quaresma 52. dakikada direkt kırmızı kart görerek oyundan atılmıştı. Son olarak 76. dakikada Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilmişti.

Mücadelenin ilk yarısı 2-1 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile tamamlanırken, 82. dakikada Talisca’nın attığı golle skora eşitlik gelmiş ve mücadele 2-2 sonuçlanmıştı.

3 finalde de gülen taraf Beşiktaş oldu

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Türkiye Kupası tarihinde finalde üç kez karşılaştı ve hepsinde de siyah-beyazlılar kupayı müzesine götürdü. Siyah-beyazlılar, 1988-1989 sezonundaki finalde iki maçı da 1-0 ve 2-1'lik skorlarla kazandı. 2005-2006'da İzmir'de tek maç üzerinden oynanan finalde uzatmada 3-2 galip gelen Beşiktaş, 2008-2009'da ise yine İzmir'de rakibini bu kez 4-2 yenmeyi başardı.

Kim nasıl tur atlar?

Eşleşmenin ilk ayağında rakibiyle deplasmanda 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, sahasında galip gelmesi durumunda bir üst tura yükselecek.

Sarı-lacivertliler, 0-0 ve 1-1'lik beraberliklerde de adını finale yazdıracak.

Sadece 2-2'lik skorda uzatmaya gidecek karşılaşmada, Beşiktaş, galibiyeti veya 2-2'nin üzerindeki her türlü beraberlik halinde tur atlayacak.

Beşiktaş'ın Kadıköy'de 13 yıllık galibiyet hasreti

Beşiktaş bugün akşam Fenerbahçe'yi yenerek finale adını yazdırırsa Kadıköy'deki 13 yıllık galibiyet hasretine de son vermiş olacak. Çünkü Fenerbahçe, 17 Nsan
2005'te tarihe geçen maç olarak bilinen ve Beşiktaş'ın (Pancu'nun kaleye geçtiği maç) 4-3 kazandığı maçtan bu yana Kadıköy'de rakibine galibiyet yaşatmadı. Bu süreçte geçen maçların 15 maçta Fenerbahçe 9 galibiyet elde ederken 6 maç ise beraberlikle tamamlandı.

Fenerbahçe’nin Kadıköy’de Beşiktaş’a yenilmediği son 15 resmi maç şöyle:

Tarih Organizasyon Sonuç
26 Şubat 2006 Süper Lig 2-2
19 Kasım 2006 Süper Lig 0-0
26 Nisan 2007 Türkiye Kupası 1-1
3 Kasım 2007 Süper Lig 2-1
29 Kasım 2008 Süper Lig 2-1
18 Nisan 2010 Süper Lig 1-0
19 Eylül 2010 Süper Lig 1-1
5 Şubat 2012 Süper Lig 2-0
29 Nisan 2012 Süper Lig 2-1
7 Ekim 2012 Süper Lig 3-0
30 Kasım 2013 Süper Lig 3-3
22 Mart 2015 Süper Lig 1-0
29 Şubat 2016 Süper Lig 2-0
3 Aralık 2016 Süper Lig 0-0
23 Eylül 2017 Süper Lig 2-1

Fenerbahçe'den Kupada 17 maçlık yenilmezlik serisi

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı son 17 maçı da kaybetmedi. Sarı-lacivertliler, kupadaki son yenilgisini sahasında 30 Kasım 2016'da Gençlerbirliği karşısında almıştı. Daha sonraki 17 maçta 12 galibiyet, 5 beraberlik yaşayan Fenerbahçe, geçen sezon yarı finalde iki maçta da yenişemediği Medipol Başakşehir'e penaltılar sonucu elenmişti.

Fenerbahçe'nin kaptanlarından oyunculara uyarı

enerbahçe'de derbi öncesinde kaptanlar kolları sıvadı. Sarı-Lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası’nda en son şampiyonluğu Aykut Kocaman yönetiminde 2012-13 sezonunda Trabzonspor’u yenerek elde etmişti. O yıldan bu yana da kupayı alamadılar.

Beşiktaş maçı öncesinde Volkan ve Mehmet Topal tarafından futbolculara hatırlatılarak, “Çok iniş çıkış yaşadık. Ama şu son haftalarda yakaladığımız iyi hava bizi güzel bir finiş yapma imkanı doğuracak. Ligdeki iyi havayı kupa maçına da taşıyalım. Uzun süredir bu kupayı kazanamıyoruz. En son 2012- 13 sezonunda Aykut hoca ile bu kupayı kaldırmıştık. Önce Beşiktaş’ı, sonra da finaldeki rakibimizi devirip kupayı alalım ve hasrete son verelim” dediler.

Negredo'dan Fenerbahçe maçı açıklaması

Beşiktaş’ın İspanyol futbolcusu Alvaro Negredo, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde eşleştikleri Fenerbahçe’yi eleyerek final oynamak istediklerini belirtti.

BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Negredo, "Zor bir maç olacak. Deplasmanda oynuyoruz, gol atmamız lazım. Fenerbahçe mücadeleci bir takım, bize karşı da tabii ki zorluk çıkaracaklar. Kazanıp final oynamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Fenerbahçe ile 3 kez karşılaştıklarını ve maçların üç neticeyle de bittiğini hatırlatan Negredo, şunları aktardı:

"Fenerbahçe ile bu sezon oynadığımız maçlarda bir derbide yaşanacak bütün duyguları yaşadık. Bunlardan tecrübe alarak bu maçı kazanmak istiyoruz. Derbilerde iki takım da mutlak kazanmak için sahaya çıkar. Fenerbahçe de evinde oynuyor, muhakkak kazanmak isteyecektir. Biz rakipten çok kendi yeteneklerimize odaklanmalıyız. Bizim için sahada daha pozitif şeyler olacaktır."

Bu sezon Fenerbahçe’ye karşı oynadığı karşılaşmalarda kişisel performansından memnun kaldığını ifade eden Negredo, ligde çok çekişmeli bir şampiyonluk yarışı yaşandığını hatırlattı.

Şampiyonluk için 4 takımın son 5 haftaya girdiğini vurgulayan Negredo, şunları kaydetti:

"Biz bütün maçlarımızı kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Tabelaya baktığımız zaman 4 takımın arasındaki puan farkı çok az. Oynayacağımız maç adedi de çok az olduğu için bu mücadele sonuna kadar gidecektir. 2 kupa kazanma şansımız var. Şu anda fırsat elimizde ve kazanmak istiyoruz. Taraftarımız bizi sezon boyunca mükemmel bir şekilde destekledi. Bu mutluluğu hak ediyorlar, biz de onlara bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz."

Beşiktaş taraftarı hakem kararlarını protesto edecek

Siyah-Beyazlılar’ın yarın akşam Kadıköy’de oynayacağı Fenerbahçe maçına, Beşiktaşlı taraftarlar da özel olarak hazırlandı.

Sarı-Lacivertliler’le oynanacak maç öncesinde saat 16.00’da Vodafone Park’ın önünde toplanacak olan Beşiktaşlı futbolseverler, tek tip giyimle takımlarına destek verecek. Siyah renkte giyinecek olan taraftarlar ek olarak son dönemdeki hakem kararlarını protesto etmek için siyah gözlük takacak

Fenerbahçe Beşiktaş maçı bilet fiyatları

Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe Beşiktaş maçı bilet fiyatları şöyle:

Spor Toto-Migros Tribünü: 87 lira

Fenerium Üst-Maraton Üst A-B H-I Blok: 109 lira

Fenerium Üst-Maraton Üst C-D-F-G Blok: 130 lira

Fenerium Alt-Maraton Alt A-B-H-I Blok: 195 lira

Fenerium Alt-Maraton Alt C-G Blok: 216 lira

Fenerium Alt-Maraton Alt D-F Blok: 250 lira

Maraton Alt E Blok: 297

Fenerium Alt E Blok: 324 lira

1907 Tribünü: 430 lira

Fenerbahçe Beşiktaş arasındaki Kupa eşleşmeleri

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Türkiye Kupası’nda yapılan maçlarda alınan sonuçlar ve turu geçen ekipler şöyle:

1977-1978 Sezonu: 4. tur (Fenerbahçe)
12.02.1978 Beşiktaş - Fenerbahçe: 1-2
1978-1979 Sezonu: Çeyrek final (Fenerbahçe)
21.02.1979 Beşiktaş - Fenerbahçe: 0-0
07.03.1979 Fenerbahçe - Beşiktaş: 1-0
1982-1983 Sezonu: Çeyrek final (Fenerbahçe)
04.05.1983 Fenerbahçe - Beşiktaş: 3-0 (Hükmen)
18.05.1983 Beşiktaş - Fenerbahçe: 2-1
1983-1984 Sezonu: Yarı final (Beşiktaş)
09.05.1984 Fenerbahçe - Beşiktaş: 0-0
16.05.1984 Beşiktaş - Fenerbahçe: 4-2 (Uzatmada)
1988-1989 Sezonu: Final (Beşiktaş)
21.06.1989 Fenerbahçe - Beşiktaş: 0-1
25.06.1989 Beşiktaş - Fenerbahçe: 2-1
1989-1990 Sezonu: Yarı final (Beşiktaş)
21.03.1990 Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-0
1992-1993 Sezonu: Yarı final (Beşiktaş)
10.02.1993 Beşiktaş - Fenerbahçe: 1-0
17.03.1993 Fenerbahçe - Beşiktaş: 1-1
1993-1994 Sezonu: Çeyrek final (Beşiktaş)
30.01.1994 Beşiktaş - Fenerbahçe: 2-1
1996-1997 Sezonu: Çeyrek final (Beşiktaş)
22.01.1997 Fenerbahçe - Beşiktaş: 2-2
05.02.1997 Beşiktaş - Fenerbahçe: 2-1
2005-2006 Sezonu: Final (Beşiktaş)
03.05.2006 Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-2 (Uzatmada)
2006-2007 Sezonu: Yarı final (Beşiktaş)
11.04.2007 Beşiktaş - Fenerbahçe: 1-0
26.04.2007 Fenerbahçe - Beşiktaş: 1-1 (Uzatmada)
2008-2009 Sezonu: Final (Beşiktaş)
13.05.2009 Beşiktaş - Fenerbahçe: 4-2
2016-2017 Sezonu: Son 16 turu (Fenerbahçe)
05.02.2017 Beşiktaş - Fenerbahçe: 0-1
2017-2018 Sezonu: Yarı Final
01.03.2018 Beşiktaş - Fenerbahçe: 2-2 (İlk maç)

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar