Arsenal ve PSG’den Beşiktaş’a davet

Arsenal ve PSG, yeni sezon hazırlıkları için Singapur’da yapılacak turnuvada Beşiktaş’ın da aralarında bulunmasını istedi.

Arsenal ve PSG’den Beşiktaş’a davet
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
17 Nisan 2018 Salı 09:21

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği başarı ile Avrupa’da birçok kulübün dikkatini çekmeyi başardı. Şampiyonlar Ligi’nde verdiği mücadelede Cenk Tosun Everton’a transfer olmuştu.

 ARSENALVE PSG’DEN DAVET

Beşiktaş’ın geçtiğimiz günlerde Singapur’dan davet aldığı ortaya çıkmıştı. Davetin ayrıntıları belli oldu. Singapur’daki turnuvaya katılacak olan Arsenal ve Fransız kulübü PSG’nin, Şampiyonlar Ligin’de sergilediği mücadele ile dikkatleri çeken Beşiktaş’ın da katılması için organizasyon şirketine talepte bulunduğu belirtildi.

ORMAN İLE İRTİBATA GEÇİLDİ

 Organizasyon şirketinin Singapur’da yapılacak turnuvada birçok kulübü çağırmak istediği fakat Arsenal ve PSG’nin Beşiktaş için ayrı bir talepte bulunduğu ifade edildi. 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın bu daveti kabul ettiği, şampiyon olması durumunda sorun olmadığı fakat ikinci ya da daha altta bitirilmesi takdirinde ise katılma tarihinde sorun yaşanacağını söylediği bildirildi.

PİLOT TAKIM UYGULAMASI

 Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker, geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelerek Beşiktaş’ı ziyaret etmişti.

 Suker ziyarette Başkan Orman ile görüşmüş ve bazı tekliflerde bulunmuştu. Suker Beşiktaş’ın Hırvatistan’da bazı kulüplerle kardeş kulüp olmasını ve pilot takım uygulamasının hayata geçirilmesini istediği belirtildi. 

Kulüp olarak Avrupa’da bir takım almak istediğini belirten Orman’ın teklife sıcak baktığını ve kısa zamanda Hırvatistan’a ziyarette bulunacağını açıklandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar