Ali Koç tarih verdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Şimdiden yeni sezon için transfer araştırmaları yapıyoruz ve hem scout ekiplerinin dünya futbolunda izlemeler yaptığını hem de eski futbolcuları Alex, Deivid ve Luciano'nun Brezilya'da futbolcu taramasında bulunuyor" açıklamasında bulundu.

Ali Koç tarih verdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
30 Mart 2019 Cumartesi 19:07

Fenerbahçeli yöneticilerin uzun süredir üzerinde çalıştığı kitlesel kaynak oluşturma projesi, bir diğer adıyla "FENER OL" projesi, 4 Nisan saat 19.07'de başlayacak.
 
Kulüp televizyondan yapılacak yayınla projenin detayları anlatılacak, destek vermek isteyenlerin izleyeceği yollar belirtilecek. Medyanın spor müdürlerine bugün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bilgilendirme toplantısı yapan başkan Ali Koç ve yöneticiler Burhan Karaçam ile Sertaç Komsuoğlu hem projeyi anlattılar hem soruları yanıtladılar. Kampanyanın henüz başlamadığını özellikle hatırlatan Fenerbahçe Yönetimi, taraftarlarıın kendilerine gelen telefon ve mesajları dikkate almamaları gerektiğini belirterek korsan girişimlere karşı uyardılar.
 
Ali Koç, kulübe mektup yoluyla dahi destek geldiğini belirterek, "Biz daha bu kampanyayı hiçbir yerde açıklamamış, dillendirmemişken duyan taraftarlarımız Türkiye'nin dört bir yanından mektuplar gönderdi. Zarfların içinden tüm aidiyetiyle Fenerbahçe'ye duyduğu aşkı anlatan mektuplar ve harçlıklarından artırdıkları paraları gönderdiler. Tüm bunları saklıyoruz, bizim bu kampan yaya inancımızın asıl dayanağı işte bu aidiyet duygusudur" şeklinde konuştu.

"Alex, Deivid ve Luciano Brezilya'da futbolcu arıyor"

Bundan sonra menajerlere peşin ödeme yapmayacaklarını dile getiren Ali Koç, futbolcunun sözleşmesi süresince temsilcisine de aylık periyotlarla ödeme yapılacağını belirtti. Lige verilen arada Ersun Yanal ve yardımcılarının çok sayıda maç kaseti izlediğini de ifade eden Koç, şimdiden yeni sezon için transfer araştırmaları yaptıklarını ve hem scout ekiplerinin dünya futbolunda izlemeler yaptığını hem de eski futbolcuları Alex, Deivid ve Luciano'nun Brezilya'da futbolcu taramasında bulunduklarını söyledi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar