Abdullah Avcı sezon sonunda Fenerbahçe'ye mi gidiyor?

Medipol Başakşehir'in orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu Fenerbahçe ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı sezon sonunda Fenerbahçe'ye mi gidiyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
19 Kasım 2018 Pazartesi 18:34

Emre Belözoğlu, Abdullah Avcı ile sezon sonunda Fenerbahçe’de göreve başlayacağı iddiaları hakkında ise şunları söyledi:

Benim bilgim dahilinde olan şeyler değil. Şu an Medipol Başakşehir ailesi içerisinde, hocamız ve bizler bu takımın başarısı için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Sezon sonunda ne olur ne biter onu bilemeyiz. Fenerbahçe benim yıllarımı geçirdiğim, hem çok güzel hem de sıkıntılı şeyler yaşadığım gönlümdeki camia. Ama şu anda burada bu takımın başarısı için çalışıyorum ve bunun dışında başka bir şey düşünmüyorum. Söylemiş olduğunuz konuyla alakalı bana ulaşmış bir şey ya da birisiyle görüşmüşlüğüm de yok. Mutlaka bunlar olacaktır, spekülasyon yapılacaktır. Önemli olan takımımıza konsantrasyon sağlamamız.

"Dışarıdan ligimiz kolay gözüküyor ama ben Türkiye liginin çok zorlu olduğunu düşünüyorum"

Fenerbahçe’nin bu sezonki durumunu da değerlendiren 38 yaşındaki futbolcu, "Tabii ki dışarıdan baktığımızda Fenerbahçe kadro yapılanması olarak her sene yenilenerek yoluna devam etmek istedi. Ülkemiz futbolunun da bazı gerçekleri var. Dışarıdan ligimiz kolay gözüküyor ama ben Türkiye liginin çok zorlu olduğunu düşünüyorum. Kadro değişimleri yapıldığında, kadro mühendisliğinin çok önemli olduğuna inanıyorum. Fenerbahçe bence bununla alakalı bir sıkıntı yaşadı. Sezona kötü girdi. Geçen sene de sezona kötü girmişti ama Fenerbahçe her zaman Fenerbahçe’dir. Bu ligin yine en önemli favorilerinden birisidir. Şu an bulunduğu durumdan mutlaka çıkacaktır. Çünkü, bu güce sahip çok önemli bir camiadan bahsediyoruz." açıklamasını yaptı.

"Volkan’ın camiaya ve kulübe nasıl sahip çıktığını iyi biliyorum"

Emre, Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan eski takım arkadaşı Volkan Demirel’le ilgili olarak da şu yorumda bulundu:

Volkan benim her zaman arkadaşımdır, kardeşimdir. Volkan’la Fenerbahçe’nin en zor zamanlarında beraber kader birlikteliği yaptık. O dönemde Volkan’ın da camiaya ve kulübe nasıl sahip çıktığını iyi biliyorum. Ama sonuçta kulübün, yönetimin ve yöneticilerinin almış olduğu bir karar var. İçinde olmadığım için bir şey söylemem doğru olmaz. Şu an Medipol Başakşehir’in oyuncusuyum ama Volkan her zaman benim arkadaşımdır. Dediğim gibi Fenerbahçe’nin o sıkıntılı sürecinde, 3 Temmuz sürecinde Volkan’ın ne kadar samimi bir şekilde camia için mücadele ettiğini iyi biliyorum.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar