A Milli Takım finali Enes Ünal ile yaptı

EURO 2020 Elemeleri H Grubu'nun son maçında A Milli Takımımız, Andorra deplasmanına çıktı ve Enes Ünal'ın golleriyle galibiyete ulaştı.

A Milli Takım finali Enes Ünal ile yaptı
Son Güncelleme: 18 Kasım 2019 Pazartesi 01:25
18 Kasım 2019 Pazartesi 01:23

EURO 2020 Elemeleri H Grubu'nun son maçında A Milli Takım deplasmanda Andorra ile karşılaştı. Andorra Ulusal Stadyumu'nda oynanan maçta kazanan 2-0'lık skorla A Mili Takım oldu.

A Milli Takım'a galibiyeti getiren golleri 17 ve 21. dakikada (penaltı) Enes Ünal kaydetti. 22 yaşındaki Enes Ünal, A Milli Takım kariyerinde ilk kez gol sevinci yaşadı.

KURADA ÜÇÜNCÜ TORBADAYIZ!

Grubun diğer maçında Fransa, Arnavutluk'u deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup etti. A Milli Takımımız, bu galibiyetin ardından 23 puanla H Grubu'nu ikinci sırada tamamladı. Fransa ise 25 puanla grubu lider bitirdi. Andorra da 4 puanla 5. oldu. A Milli Takımımız, gruptan ikinci çıkmasının ardından 30 Kasım'da çekilecek grup kuraları öncesi üçüncü torbada yer aldı.

MUHTEMEL RAKİPLERİMİZ!

Grupta 2. olan A Milli Takımımız, grubunu en iyi dereceyle bitiren iki ikinci arasında yer alamadığı için EURO 2020 elemelerinde 3. torbada yer alacak. Bizimle birlikte Avusturya da 3. torbada yer almayı garantiledi ve onlar bizim muhtemel rakiplerimiz arasında olmayacak. A Milli Takımımızın şu anda muhtemel rakipleri; İngiltere, Almanya, İspanya, Fransa, İtalya, Belçika, Hırvatistan, Çekya, Finlandiya, Hollanda, Polonya, Rusya, İsveç, Ukrayna, Portekiz olarak öne çıkıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar