Galatasaray Schalke’ye konuk olacak! İşte Galatasaray'ın muhtemel 11'i

Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Almanya’da Schalke’ye konuk olacak. 4 futbolcu ise kadroda bulunmuyor

Galatasaray Schalke’ye konuk olacak! İşte Galatasaray'ın muhtemel 11'i
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
5 Kasım 2018 Pazartesi 12:23

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray, Almanya’da Schalke ile karşılaşacak. Galatasaray’da 4 futbolcu ise kadroda bulunmuyor. Ameliyat edilen Emre Akbaba ve Nagatomo'nun yanı sıra sakatlıkları süren Eren Derdiyok ve Fernando da kadroda yer almadı.

Almanya’ya götürülmedi

Son maçta rakibiyle 0-0 berabere kalan sarı-kırmızılılar gruptan çıkma yolunda mutlak kazanması gereken maçta 4 önemli futbolcusundan faydalanamayacak. Emre Akbaba, Nagatomo, Eren ve Fernando Almanya'ya götürülmedi.

Maçı İskoç hakem yönetecek

Gelsenkirchen kentindeki AufSchalke Arena'da oynanacak maç, yarın (6 Kasım) TSİ 23.00'te başlayacak. Schalke 04 ile Galatasaray arasındaki müsabakayı, İskoçya Futbol Federasyonundan William Collum yönetecek. Collum'un yardımcılıklarını David McGeachie ile Graeme Stewart üstlenecek. Andrew Dallas ile Nicholas Walsh'ın ilave yardımcı hakem olacağı mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Francis Connor yapacak.

Galatasaray’ın Almanya yolculuğu öncesi kamp kadrosunda yer alan oyuncular şu şekilde:

Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Rodrigues, Selçuk İnan, Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Linnes, Donk, Ndiaye, Ömer Bayram, Onyekuru, Yunus Akgün, Ozan Kabak, Celil Yüksel, Muğdat Çelik, Feghouli.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar