Anna Fendi: THY, Türkiye'yi çok başarılı temsil ediyor

Fendi'nin kurucusu Anna Fendi, Türk Hava Yolları için "İnanılmaz güçlü bir marka. Türk Hava Yolları global arenada Türkiye'yi çok başaralı temsil ediyor" açıklamasında bulundu.

Anna Fendi: THY, Türkiye'yi çok başarılı temsil ediyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
8 Mayıs 2018 Salı 20:21

"THY GLOBAL ARENADA ÇOK BAŞARALI"

İtalyan lüks moda devi Fendi’nin kurucusu Anna Fendi, “THY inanılmaz güçlü bir marka. Türkiye’nin elinde böyle bir değer var. Sizi global arenada çok başarılı temsil ediyor” dedi.

Marka değeri ile Türkiye'nin gururu olan ve yalnızca havacılık sektöründe değil, her alanda adını duyuran ve Türk bayrağını göklere taşıyan THY, İtalyan lüks moda devi Fendi'nin kurucusu Anna Fendi'den büyük övgü aldı.

"THY'DEN ÇOK ETKİLENDİM"

İtalyan modacı, “Türk Hava Yolları (THY) markasıyla seyahat ettim ve farkettim ki bu inanılmaz bir marka. Gerçekten çok sayıda hava yolu ile seyahat ettim, THY çok etkileyiciydi, memnuniyet vericiydi." sözleriye THY'nin diğer firmalardan farklı olduğunu belirtti.

"YILDIZLI BİR LOKANTA GİBİ"

Perakende Liderler Konferansı için İtalya'da Türk markalarla bir araya gelen Fendi, THY'ye duyduğu hayranlığı neredeyse kelimelere sığdıramadı."THY inanılmaz güçlü bir marka. Türkiye'nin elinde böyle bir değer var. Sizi global arenada çok başarılı temsil ediyor" diyen Fendi, "Harika bir hizmet, sunum, kalite; yıldızlı bir restoran gibi…” yorumunu yaptı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar