için kaldı

 Kılıçdaroğlu: Milletimiz ikinci tur diyorsa başımızın üstüne, bu seçimi ikinci turda kazanacağız

Açıklamalarda bulunan Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Milletimiz ikinci tur diyorsa başımızın üstüne, bu seçimi ikinci turda kazanacağız" açıklamasını yaptı

 Kılıçdaroğlu: Milletimiz ikinci tur diyorsa başımızın üstüne, bu seçimi ikinci turda kazanacağız
Son Güncelleme: 15 Mayıs 2023 Pazartesi 08:26
15 Mayıs 2023 Pazartesi 03:03

Millet İttifakı'nı oluşturan 6 parti lideri 03.00'de hep birlikte kürsüye çıktı. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Seçim balkonda kazanılmaz. Kimse oldu bittiye heveslenmesin. Bu seçimi ikinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Sandığa kullanıp oy kullanan tüm seçmenlere teşekkürler. Katılım oranını yüzde 90'a yaklaşması ve sürecin demokratik olgunluk içinde sürdürülmesi ayrıca memnunluk verilecektir. Erdoğan bütün iftiralarına ve hakaretlerine rağmen beklediği sonucu alamamıştır. Seçim balkonda kazanılmaz. Kimse oldu bittiye heveslenmesin. Veriler şu anda akmaya devam ediyor. Bu seçimi ikinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız.

Erdoğan toplumdan beklediği güven oyunu alamamıştır. Toplumdaki değişim talebi yüzde 50'nin üzerindedir. Biz önümüzdeki 15 gün boyunca, bu ülkeye hakkı, hukuku getirmek için her türlü mücadeleyi yapacağız. Mutlaka ama mutla kazanacağız ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar