Sağlık Marketi Nedir, Sağlık marketlerinden neler alınabilir, sağlık marketleri halka açık mı?

Sağlık marketi nedir, sağlık marketlerinden neler alınabilir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı sağlık marketleri halka açık mı ?

Sağlık Marketi Nedir, Sağlık marketlerinden neler alınabilir, sağlık marketleri halka açık mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
13 Aralık 2018 Perşembe 15:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı sisteminin 2. yüz günlük eylem planını ve ilk yüz günlük gerçekleştirilen projelerini anlatıyor. Gerçekleştirilen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan sağlık alanında gerçekleştirilen projeleri ve gerçekleştirecekleri projelerin de detaylarını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan sağlık alanında en önemli proje olarak sağlık marketi kuracaklarını açıkladı

Sağlık Marketleri nedir, sağlık marketleri halka açık mı?

Sağlık alanında hastanelerin malzeme tedariğinde önemli bir kolaylık sağlayacak olan sağlık marketleri projesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından resmen duyuruldu. Özellikle sağlık sektöründe tedarikçi olarak konumlanan yerli firmaların pazar arayışlarında tedarikçi ile ihtiyaç sahiplerini buluşturacak olan sağlık marketleri halka kapalı olacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan sağlık marketleri projesini açıklarken markette yer alacak firmalara ve hastanelere de ciddi bir uyarıda bulundu. Sağlık marketlerinden halka ürün tedarik ettirenlerin canını yakarız diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sistem hastanelerimize ve tedarikçilerimize çok büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Bu sistemin suistimal edilmesine asla müsaade etmeyiz diyerek firmaları ve hastaneleri uyardı. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar