5 Mart 2018 reyting sonuçları-Reyting birincisi Çukur mu Söz mü oldu?

5 Mart 2018 reyting sonuçları heyecanla bekleniyor.. Reyting sıralamasında yarışan dizilerden hangisi listede birinci geldi? İşte günlük reyting sonuçları..

5 Mart 2018 reyting sonuçları-Reyting birincisi Çukur mu Söz mü oldu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
6 Mart 2018 Salı 09:33

Söz ve Çukur dizisi reyting listesinin başında yer alan diziler arasında. Her hafta hangisinin birinci geleceği merak ediliyordu. Ancak son haftalarda bu reyting yarışına Survivor'da katıldı ve dengeleri değiştirdi. Survivor bu tatlı mücadelede her an birinci gelebilir. Akşam saatlerinde keyifli vakitler geçirip dinlenmek isteyen binlerce hatta milyonlarca insan televizyon başına kilitleniyor.

Ekran önünde olmayı seven bir yapının olduğu Türkiye'de dizi ve yarışmalar bu konuda önemli bir yer tutuyor. Gündüz kuşaklarında kadınlar daha etkin rol oynarken akşamlarda da erkekler katılım gösteriyor ve reyting sıralaması oraya çıkıyor. Geçen haftayı rakibi Çukur'un önünde bitiren Söz aynı başarısını sürdürebilecek mi yoksa bu kez farklı bir lider mi çıkacak bunu hep birlikte göreceğiz.

Reytingler her gün birbirinden farklı hanelerde ölçülmektedir. Evlerde bulunan cihazlar vatandaşların kumanda davranışlarını analiz ederek verilerini oluşturur. Bütün istatistikler de bir araya getirilerek reyting sıralaması yapılır. Reyting sonuçları para endeksli olmak üzere pek çok konuda herkesi memnun etmek açısından önemlidir. Bu sebeple de her gün binlerce insan internette 'Reyting Sonuçları' şeklinde araştırma yapar.

Söz dizisi 5 Mart 2018 Pazartesi günü nasıl bir reyting alacak reyting sonuçlarını nasıl etkileyecek izleyip göreceğiz. Diziye son olarak giren Ruhi sarı Ortadoğu baronlarının temsilcisi olarak söz dizisine yeni bir renk katacak. Bu yeni oyuncu transferleri ile bakalım söz dizisi 5 Mart’ta nasıl bir reytinge ulaşacak yine günün birincisi mi olacak izleyip göreceğiz.

Show TV de yayınlanan Çukur dizisi 2 hafta önce söz dizisini geçmiş ve liderliğe yükselmişti. Ancak iki haftadır Vartolunun dizide olmamasından dolayı izleyici sanki biraz diziden soğudu ve liderliği çabucak söz dizisine kaptırdı geçen hafta. 5 Mart Pazartesi günü çukur dizisinin alacağı reyting çok önemli çünkü eğer dizi toparlanır ve yeniden liderliğe yükselirse kalıcı bir reyting almış demektir. Ama eğer dizide Vartolu yine pasif durumda kalır de izleyici diğer program ve dizilere giderse çukur dizisinin reytingleri daha da düşebilir.

Mart 2018 Pazartesi günü Kanal D’de yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisi de oldukça merak ediliyor. önceki haftalarda ki başarılı sonuçlar da bakalım bu hafta da devam ettirebilecek mi? Pazartesi günü Kanal D’nin yüzünü güldürmeye devam edecek mi izleyip göreceğiz bu hafta dizide oldukça hareketli sahneler var ve silahlar patlayacak bakalım ölen kim olacak. Bu heyecan fırtınası Siyah Beyaz Aşk reytinglerini nasıl etkileyecek izleyip göreceğiz.

ATV ekranlarında ise Kırgın Çiçekler oldukça hareketli bir bölümle geliyor. Fragmanda izlediğimiz üzere kızların hepsi arabayla uçurumdan aşağı yuvarlanıyor acaba hepsi birden ölecek mi? Dizi finale doğru giderken bütün oyuncuları öldürecek mi? Yoksa bunlar bir rüyadan ibaret mi olacak? Biz de sizler gibi merak ediyoruz. 

Geçen hafta aldığı düşük reytingler sonrasında 5 Mart 2018 Pazartesi reytinglerinde Fox TV’de yayınlanan Kalbimdeki Deniz dizisi nasıl bir sonuç alacak düşmeye devam edecek mi? Yoksa bir miktar toparlanacak mı bizlerden merak ediyoruz. Yalnız bir gerçek var ki Kalbimdeki Deniz dizisi Cumartesi gününden Pazartesi günü alınarak zaten erken finale doğru zorunlu bir gidiş yapmıştır.

TV8 ekranlarında Survivor 2018 5 Mart pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek. Daha önce pazartesi günleri yayınlanmayan Survivor 2018 bundan sonra pazartesi günleri de ekrana gelecek. Bakalım 5 Mart pazartesi günü Survivor 2018 izlenecek mi? Eleme heyecanı ile reytingleri alabilecek mi?

Pazartesi Günü Reyting Yarışında Yer Alan Diziler

. Survivor

. Söz

. Çukur

. Siyah Beyaz Aşk

Pazartesi günü diziler ve programlar arasında kıyasıya bir reyting mücadelesi yaşanıyor. Haliyle bugünde izleyiciler reyting sonuçlarını merak ediyor. Geçen haftaya yani 26 Şubat 2018 Pazartesi tarihine baktığımızda Total’de Söz zirvede yer alırken, Çukur ise 2. sırada yer aldı. AB grubunda ise Çukur 1. olurken, Söz ise 2. sırada yer aldı. Peki bu hafta zirvede hangi yapımlar yer aldı?

İşte 5 Mart Pazartesi Reyting Sonuçları..

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar