30 Nisan 2018 reyting sonuçları- Çukur, Söz reyting sonuçları

Pazartesi akşamları Söz, Çukur, Siyah Beyaz Aşk ve Yasak Elma gibi oldukça iddialı diziler yarışıyor. 30 Nisan 2018 reyting sonuçları açıklandı mı?

30 Nisan 2018 reyting sonuçları- Çukur, Söz reyting sonuçları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
1 Mayıs 2018 Salı 09:00

Yine bir Pazartesi akşamı ve sevilen diziler bir arada. Pazartesi akşamlarının reyting yarışında olan Söz ve Çukur dizileri tatlı rekabetini sürdürmeye devam ediyor. Son haftalarda reyting yarışında birincilikle kapatan Çukur dizisi geçtiğimiz haftalarda birinciliğini tekrar Söz dizisine kaptırdı. Bakalım bu hafta birinciliği tekrar yakalayacak mı merak konusu oldu.

Çukur dizisi 30 Nisan akşamında 27.bölümü, Söz dizisi 44.bölümü, Siyah Beyaz Aşk dizisi 27.bölümü ve Yasak Elma dizisi 7.bölümü ile ekranlara gelecek. Peki ya bu reyting yarışının galibi kim olacak?

Pazartesi akşamları Show TV’de Çukur, Kanal D'de Siyah Beyaz Aşk Star TV’de Söz, Fox TV’de Yasak Elma dizileri yayınlanıyor ve TV 8’de Survivor yarışma programı ekrana geliyor. Yeni bölümleri yayınlanan yapımlar arasından en çok hangisinin izlendiği merak ediliyor.

30 NİSAN 2018 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI

Çukur 27.Bölüm Fragmanı ve Özeti

İdris’in mekanından kovduğu Vartolu, İdris’e sözleşmeyle cevap veriyor. Vartolu’nun mekanını aldığını anlayan İdris, kahvenin önüne gelen kalabalığa dönüyor ve “Güzel bir haberim var size. Saadet kızımızı bu akşam istemeye gelecekler. Damadımız helal süt emmiş, namuslu bir arkadaş. Haftaya da düğünümüz var!” sözleriyle Vartolu’yu can evinden vuruyor. Vartolu’nun bu durum karşısında neler yapacağı merakla bekleniyor. Çukur, uçurumun eşiğine doğru sürükleniyordur. Koçovalılar ile Vartolu arasındaki mücadele artık İdris Koçovalı ile Vartolu arasında yaşanmaktadır. Vartolu, Çukur’u ele geçirmek için hamleler yaparken asıl büyük darbeyi İdris Koçovalı’dan alır. Bu sırada Yamaç, bir yanda Vartolu ile babası arasındaki mücadelede dengeyi sağlamaya çalışırken, öteki yanda Sena ile aralarındaki sorunları çözmeye çalışır. Ancak sırlar, aşıklar arasındaki mesafeyi daha da açacaktır. Emrah, Nazım ve Vartolu ile iş birliği yapmaya yeşil ışık yakan Selim’in ise Çukur’u nasıl bir fırtınaya sürükleyeceği soluksuz beklenecek.

Söz 44.Bölüm Fragmanı ve Özeti

Agah’ın deşifre olmasının aslında Medusa’yı önlemek için bir plan olduğunu öğrenen Yavuz, babasının hayatından endişe duysa da onun vereceği işareti beklemektedir. Bu sırada Agah’ın yıllar boyunca biriktirdiği Medusa ve yabancı bürokratların kirli işlerini ortaya seren bilgilerle dolu bir dosyanın Ankara’ya ulaştırılması gerekmektedir. Erdem ve Yavuz bu görev için birlikte hareket ederken, Ataşe bu bilgilerin yerine ulaşmaması için onları takip etmektedir. Derman’ın yapacağı eylem Yavuz’u hayati bir karar vermek zorunda bırakır. Ebu Zübeyir’in tutulduğu özel hapishaneye gönderilen Agah, Medusa’ya dair bilgileri öğrenmek için harekete geçer. Agah’tan gelecek işaretle, onu tutulduğu yerden kurtarmak için harekete geçmeyi planlayan Tim, gerekli bilgileri Karabatak sayesinde elde eder… Karabatak ise gece çıktığı görevde hiç ummadığı sürprizlerle karşılaşır.

 Siyah Beyaz Aşk 28.Bölüm Fragmanı ve Özeti

Eve geri dönen Cüneyt, ev halkından onay alamamıştı. Abisi Cem’in katili olduğunu bilen Aslı, Cüneyt ile aynı evde kalmayı kabullenemez. Üstelik Jülide’nin de Cüneyt hakkında herkesi derinden sarsacak önemli bir kozu vardır. Vildan ile eğlenmek için çıktıkları gecede Jülide geçmişe dair önemli bir bilgi öğrenmişti. Vildan’ın, Ferhat’a olan aşkını öğrenen Jülide, bir gece birlikte olmaları karşısında şaşkınlığını gizleyememişti. Bunun üzerine harekete geçmiş ve Cüneyt’in eve dönüşü sırasında itirafta bulunmuştu. Bu itiraf anında Aslı’nın orada olmaması Ferhat’a derin bir nefes aldırsa da bunun gerçek olup olmadığını öğrenmek ister. Yapılan DNA testi sonucu Özge’nin babası olduğunu öğrenir. Bu gerçeği herkes tarafından saklanmasını ister. Fakat bu o kadar kolay olmaz. Aslı, Ferhat’ın kendisinden bir şey saklamamasını ister. Bunun sonucunda Ferhat, acı gerçeği itiraf eder. Duydukları karşısında büyük bir şok yaşayan Aslı, ne diyeceğini bilemez ve evi terk etmeye kalkışır. Ferhat ise Aslı’yı kaybetmemek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Aslı ve bebeğiyle mutlu bir hayatı düşleyen Ferhat, bu ayrılık kararı karşısında zor bir duruma düşer. Aslı ile aşk masallarını sürdürmek isteyen Ferhat, onu durdurmaya çalışır.

Yasak Elma 7.Bölüm Fragmanı ve Özeti

Yasak Elma dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Ender’in oyunlarının Alihan ve Zeynep’e sıçraması, Alihan ve Zeynep ilişkisini bir sınavdan geçirecektir. İşte, Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı. Ender, Yıldız ve Zeynep’i bitirmek için her yolu deniyordur. Ender’in oyunlarının Alihan ve Zeynep’e sıçraması, Alihan ve Zeynep ilişkisini bir sınavdan geçirecektir. Halit ise Yıldız’la olamayacağı gerçeğini kabul edip, hayatına devam etme kararı alır. Halit’in bu kararı Yıldız için hayal kırıklığı olur. Ya baş koyduğu yolda ilerleyecek, ya da her şeyden vazgeçecektir..

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar