27 Mart 2018 Salı reyting sonuçları-Mehmed Bir Cihan Fatihi reyting sonuçları

27 Mart 2018 Salı reyting sonuçları açıklandı mı? Geçen hafta ilk bölümüyle ekranlara gelen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

27 Mart 2018 Salı reyting sonuçları-Mehmed Bir Cihan Fatihi reyting sonuçları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
28 Mart 2018 Çarşamba 09:33

Salı akşamının reyting sonuçları yeni başlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi nedeniyle artık daha da çok merak edilmeye başladı. Yayın günü olarak salı akşamına karar verilen dizi reytingleri bakalım bu hafta nasıl değiştirecek. Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara gelen dizi reytinglerde 3.sırada yer aldı. İddialı kadrosu ve konusuyla ilk bölümüyle izleyicilere beğenileceğinin sinyalini veren Mehmed Bir Cihan Fatihi dizinin yeni bölümü 27 Mart akşamı ekranlarda olacak.

Salı Akşamı Hangi Diziler Var?

Yeni dizi Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 20 Mart Salı akşamı ekranlara merhaba dedi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler ve Kadın dizilerinin ekranlara geldiği salı günü yoğun bir reyting savaşında olmaya devam edecek. Günün iddialı dizileri Kadın, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ufak Tefek Cinayetler'e yeni rakip Mehmed Bir Cihan Fatihi karşısında nasıl bir sonuçla karşılaşacaklar merak ediliyor.

A/B ve TOTAL Ne Demek?

Reyting oranları ölçülürken, izleyiciler eğitim durumları, gelir durumları gibi gruplara ayrılmaktadır. (A/B, C1, C2, D/E.) A/B grubu eğitim düzeyi ve geliri yüksek insanları oluşturmaktadır. Total ise ölçülen bütün grupların toplamı demektir..

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 2.BÖLÜM FRAGMANI

Mehmed Bir Cihan Fatihi ilk bölümü final sahnesinde Mehmed, Şehzade Orhan'dan önce gelmeyi başarıyor! Çandarlı Halil Paşa, Mehmed'in Sultanlığını kabul ediyor. Uç beyleri olan Mihailoğulları, Evrenosoğlulları ve Turhanoğullarının desteğini alan Şehzade Mehmed, taha geçiyor. Sultan Mehmed Han, tahta geçer geçmez savaş planlarını uygulamaya başlıyor. Sultan Mehmed Han, kritik kararını veriyor. Çandarlı Halil Paşa geçmişte yaptıkları için idam edilecek mi?

KADIN DİZİSİ 22. BÖLÜM FRAGMANI

27 Mart Salı günü ekranda olacak bölüme ilgili yapılan açıklamaysa şöyle; Şirin ile yüzleşen Bahar ona karşı nefretle doludur. Şirin ise her zamanki gibi tüm soğukluğuyla Bahar’ın karşısındadır. Olanlardan sonra herkese karşı güvenini yitiren Bahar, etrafındakileri affetmemekte de kararlıdır. Sadece Bahar’ın iyiliğini istediği için susan Arif ise bunu daha fazla kabullenemez ve içindeki hisleri açıkça Bahar’a söyler. Bahar ve çocukların yaşadığını öğrenen Pırıl ise bir şekilde onları görmek ister. Ama Bahar hiç düşündüğü gibi bir kadın çıkmayacak ve Alp’i kaybetme korkusu daha da artacaktır.

EDHO 96.BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerini yine ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Dizinin yeni bölüm tanıtımında Meryem'in Ceylan'a oğullarını emanet etmesi oldukça dikkat çekiyor. Öte yandan yakınlarının Hızır'a baş sağlığı dilediği sahnede kimin öldüğü en çok merak edilen detay.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 22. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni haftada Merve ile Pelin’in zor durumda kalacağı bölümle ilgili yapılan özet açıklamasıyla şöyle; Sarmaşık şimdi her zamankinden daha zehirli ve tehlikeli. Yalan beyanlar havada uçuşuyor, gerçekler derinlere gömülüyor ve yine kazanan, korkuya yatırım yapan mı olacak? Merve ve Serhan'ın boşanma davası geldi çattı. Aksaklar dağılıyor. Tam Merve sigorta kutusu gibi her şeyi birbirine bağladı derken olaylar beklenmedik bir şekilde gelişiyor ve Merve’yle Pelin kendilerini bir anda ıssız ormanda Tunç’la baş başa buluyor!

27 MART SALI 2018 REYTİNG SONUÇLARI

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar