19 Şubat 2018 reyting sonuçları-Çukur reyting sonuçları-Söz reyting sonuçları

19 Şubat 2018 reyting sonuçları açıklandı mı? Dün akşam ekranlara gelen Çukur ve Söz dizisinin reyting sonuçları merak ediliyor.

19 Şubat 2018 reyting sonuçları-Çukur reyting sonuçları-Söz reyting sonuçları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
20 Şubat 2018 Salı 09:18

Pazartesi akşamlarının favori dizisi olan Çukur'un bomba gibi sahnelerine tanıklık olduk. Diziye yeni bir hava katan Emrah komiser gelir gelmez ortalığı karıştırdı. Vartolu Saadettin'in ölme sahnesinden sonra dizide sular durulmamışken üstüne bu sahneler heyecan yarattı. Peki ya Saadettin gerçekten ödü mü? Nerede saklıyorlar? Gelecek haftaki bölümde Saadettin ile ilgili bir sahne gösterirler diye düşünüyoruz. Peki ya bu sahneler reytinglere nasıl yansıdı? İşte 19 Şubat 2018 reyting sonuçları..

Çukur son bölüm özeti

Bu hafta Çukur dizisine katılacak olan Komiser Emrah bakalım diziye nasıl bir etkide bulunacak? Çukur dizisinin reytinglerini artıracak mı yoksa Vartolunun yokluğunda dizi reytinglerde gerileyecek mi oldukça merak edilecek. Ancak dizinin sıkı takipçileri Vartolunun ölmediğini Yamaç tarafından saklandığını onun yerine bir başkasının arabada olduğunu anladılar bile. Ancak yine de merak konusu olmaya devam ediyor.

Söz son bölüm özeti

Söz dizisinde de kadroya yeni giren oyuncular özellikle Derman isminin fragmanlar da zikredilmesi ile birlikte söz dizisindeki Derman kimdir Derman nasıl bir karakter olacak söz dizisinde Derman gizli bir ajan mı ne gibi sorular oldukça merak ediliyor hem söz dizisi hem de çukur dizisi bu hafta yine en merak edilen ve reytinglerde sorgulanacak iki önemli dizi olarak karşımıza çıkıyor.

Pazartesi günlerine katkı sağlayan Siyah Beyaz Aşk dizisi ile ATV'de Kırgın Çiçekler dizileri de her ne kadar Söz ve Çukur dizisi kadar olmasa da oldukça iyi izlenme oranlarına sahip.

19 Şubat Pazartesi reyting sonuçları merak ediliyor. Reyting sonuçları açıklandı mı? Pazartesi akşamları Show TV’de Çukur, Star TV’de Söz, Kanal D’de Siyah Beyaz Aşk, ATV’de Kırgın Çiçekler dizileri yayınlanıyor. Hangi dizinin daha çok izlendiği heyecanla takip ediliyor. Her hafta Çukur ve Söz dizisi arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Dizilerin yeni bölümlerini izleyenler, en çok hangi dizinin izlendiğini öğrenmek istiyorlar.

İzleyici oranı nedir?

İzleyici Oranı (reyting) ortalama izlenme oranıdır. Bir program diliminde veya zaman diliminde her dakikaya düşen ortalama izleyici yüzdesini gösterir. Dün yayınlanan sonuçlarda . Total puan türünde Savaşçı dizisi 17.71 share alarak birinci sırada, Survivor 15.51 share alarak ikinci sırada, Jet Sosyete 12.37 share alarak üçüncü sırada yer aldı.

Çukur 18.Bölüm Fragmanı

19 Şubat 2018 Reyting Sonuçları

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar