16 Nisan 2018 Pazartesi reyting sonuçları-Söz, Yasak Elma ve Çukur reyting sonuçları

Pazartesi akşamları birçok iddialı dizi ekranlara geliyor. Peki ya 16 Nisan 2018 Pazartesi Söz, Yasak Elma, Siyah Beyaz Aşk ve Çukur dizilerinden hangisi reyting birincisi?

16 Nisan 2018 Pazartesi reyting sonuçları-Söz, Yasak Elma ve Çukur reyting sonuçları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
17 Nisan 2018 Salı 09:33

Sevilen dizilerin yeni bölümleri 16 Nisan Pazartesi akşamı ekrana geldi. Pazartesi akşamı yayınlanan Çukur, Söz, Yasak Elma ve Siyah Beyaz Aşk dizilerinden hangisi reytinglerde birinciliği oynadı. İşte 16 Nisan Pazartesi reyting sonuçları..

Dün akşam sevilen dizilerin yeni bölümleri ekranlara geldi. Son haftalarda Çukur ve Söz dizisi adeta birincilik yarışı içindeler. Ekranların reyting rekortmeni olan Söz dizisini geride bırakarak birinciliğe oynayan Çukur son bölümde birinciliği kaybetti. Dizisinin 16 Nisan 2018 Pazartesi reyting sonuçları bu nedenle merak ediliyor.

Pazartesi akşamları Show TV’de Çukur, Kanal D'de Siyah Beyaz Aşk Star TV’de Söz, Fox TV’de Yasak Elma dizileri yayınlanıyor ve TV 8’de Survivor yarışma programı ekrana geliyor. Yeni bölümleri yayınlanan yapımlar arasından en çok hangisinin izlendiği merak ediliyor.

16 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI (9 NİSAN)

9 Nisan reyting sonuçları açıklandı. Total puan türünde Söz 19.51 share ile birinci, Çukur dizisi 19,14 share ile ikinci Yasak Elma dizisi 14,39 share ile üçüncü oldu. AB puan türünde 23,37 share alan Çukur birinci, 16,98 share alan Survivor ikinci, 14,95 share alan söz dizisi üçüncü oldu. ABC puan türünde 23.44 share alan Çukur listede birinci sırada yer alırken ikinciliği 16,13 ile Survivor, üçüncülüğü ise 15,05 share ile Söz dizisi aldı.

ÇUKUR 25.BÖLÜM FRAGMANI

Çukur'un ekranlara gelen 24. son bölümünde yaşanan gelişmeler hala hafızlardaki izlerini korurken 25. yeni bölüm fragman izleyicilerle paylaşıldı. Başrollerinde, Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Mustafa Üstündağ ve Ercan Kesal gibi önemli isimlerin yer aldığı Çukur dizisinin yayınlanacak yeni bölümünde;  Sultan’ın İdris’e “Ben bu bacaklarla 40 yıl sana hizmet ettim. Ama şimdi benim işime yaramıyorlar, al senin olsun!” sözleri dikkat çekiyor. Yamaç’a dönen ve “Beni kötürüm bırakan o adam mezara girmedikçe sana sütümü helal etmeyeceğim Yamaç!” diyerek çok ağır konuşan Sultan, karşısında Medet’i buluyor. Yamaç, Medet’e yönelttiği silahla son kararı Sultan’a bırakırken, duyulan silah sesi merakı arttırıyor.Öte yandan, Çukur’da yeni taraflar oluşur. Sultan’ın vurulması, Koçovalılar ile Vartolu-Medet arasındaki mücadeleyi kızıştırır. Bacakları tutmayan Sultan’ın kararı nettir; onu bu hale getiren Medet öldürülecektir. Sultan ile Medet’in yüzleşmesinde çekilen silah, gerilimi tırmandıracak. Sultan ile Medet arasında kalan Yamaç’ın ne yapacağı ise merakla beklenecek. Yaşanılan üzücü olaylar, Koçovalı Ailesi’ni uzun zaman sonra aynı sofrada buluşturur. Sultan’ın durumundan ötürü günah keçisi ilan edilen Vartolu ise gözünü karartır ve yeniden eski güçlü günlerine dönmek üzere adım atar. Nazım ve Emrah ile görüşen Vartolu’nun seçeceği taraf beraberinde geçmişte yaşanan mücadeleyi yeniden alevlendir.

SÖZ 42.BÖLÜM FRAGMANI

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür ve Nihat Altınkaya gibi isimlerin rol aldığı Söz dizisinin 16 Nisan Pazartesi akşamı ekranlara gelecek 42. son bölümünde; Konvoya yapılan hain saldırı Erdem’in ve kahraman Mehmetçiğimizin gayretiyle savuşturulur. Çatışma sırasında yaralanan Derman kaçmayı başarır ancak durumu ağırdır. Derman’ı tedavi etmek için bir doktora ihtiyacı olan teröristler köye gelen konvoydan bir doktoru kaçırmaya karar verir. Bu doktor Bahar olacaktır. Konvoyun köye ulaştığını öğrenen ataşe, en sağlam elemanlarından oluşturduğu bir ekibi köyü basmak için görevlendirir. Bu baskını önlemek için Keşanlı önderliğindeki Tim teröristlerin hiç beklemediği bir hamle yapacaktır. Bu esnada Yavuz ise büyük bir tehditle yüz yüze gelmiştir. Yavuz’u içinde bulunduğu tuzaktan kurtarmak için Tim seferber olacaktır. Köyde de hareketli saatler yaşanmaktadır. Teröristlerin yardımlar yerine ulaşmasın diye kurduğu tuzaklar sadece Yavuz’u değil, Su ve Çaylak’ı da ölümle burun buruna getirir. Bahar’ı, Derman’ın elinden kurtarmak için varını yoğunu ortaya koyan Yavuz ve Tim, Derman’la burun burunadır. Yavuz, Bahar’ı kurtarmanın bedelini hayatıyla ödemeye hazırdır.

SİYAH BEYAZ AŞK 26.BÖLÜM FRAGMANI

Ekranların sevilen oyuncuları İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın başrollerini paylaştığı, diziseverlerin bu sezonki vazgeçilmezlerinden biri olan Siyah Beyaz Aşk'ın yayınlanacak son bölümü yine heyecan dolu olacak. Merakla beklenen Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölümünde: Ferhat ve Aslı, hayatlarındaki kötülükleri çıkartarak; yeni bir hayata başlangıç yapmak için birbirlerine söz vermiştir. Fakat Ferhat'ın Cüneyt ile karşı karşıya gelmesi, geçmişi yeniden ona hatırlatmıştır. Ferhat, yapılanları unutmamış ve Cüneyt'in cezasını çekmesini düşünmektedir. Diğer tarafta Aslı'ya verdiği söz, ellerini bağlamıştır. Öte yandan Aslı ve Ferhat, doğacak çocuklarını düşünerek hayatlarını yeniliyor. Aslı ve Ferhat, geçmişi arkada bırakarak yeni hayatlarında mutlu olmayı başarabilecekler mi? Siyah Beyaz Aşk yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de Kanal D'de ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

YASAK ELMA 5.BÖLÜM FRAGMANI

Yasak elma 5. bölüm izleyicileri Zeynep ve Alihan birbirlerine olan hislerini daha fazla gizleyemezler. Bu durum Yasak Elma 5. bölüm fragmanında bir Zeynep'i bir karar vermeye itecektir. Yasak Elma 5. bölüm fragmanı, yeni bölüm hakkında tüyoları izleyicilerle paylaştı. İntikam oklarının Yıldız'a çevrildiği, Yıldız'ın ise Ender'in kendisine karşı kurduğu bu planlarını avantaja çevirmeye yönelik düşünceleri, olayı başka boyutlara taşıyacaktır. Peki, Yasak Elma 5. bölüm fragmanında neler yaşanacak? Halit’in Yıldız’ı kafede Ender’in elinden kurtarması Ender’in tüm intikam oklarını Yıldız’a çevirmesine neden olur. Yıldız Ender’in yaptıklarını kendi lehine çevirmeye çalışırken, karşısına çıkan yeni bir rakiple baş etmek zorunda kalacaktır. Zeynep ve Alihan birbirlerine olan hislerini daha fazla gizleyemezler. Zeynep bir karar vermek zorundadır. Ya hislerini yaşayacak ya da korktuğu bu aşka hiç adım atmayacaktır..

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar