10 Nisan 2018 Salı reyting sonuçları-Mehmed Bir Cihan Fatihi, kadın reyting sonuçları

10 Nisan 2018 Salı reyting sonuçları açıklandı mı? Reyting birincisi Mehmed Bir Cihan Fatihi mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı? Kadın mı? Ufak Tefek Cinayetler mi? sorusu da dün akşam itibarı ile yanıtlanmış oldu. İşte 10 Nisan Salı reyting sonuçlarına göre reyting birincisi..

10 Nisan 2018 Salı reyting sonuçları-Mehmed Bir Cihan Fatihi, kadın reyting sonuçları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
11 Nisan 2018 Çarşamba 09:05

Salı akşamının reyting sonuçları yeni başlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi nedeniyle artık daha da çok merak edilmeye başladı. Yayın günü olarak salı akşamına karar verilen dizi reytingleri bakalım bu hafta nasıl etkileyecek. Geçtiğimiz hafta üçüncü bölümüyle ekranlara gelen dizi reytinglerde 3.sırada yer aldı. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizinin yeni bölümü 10 Nisan akşamı yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Henüz 3 bölümü yayınlanan dizi beklenen reyting yükselişine sahip değil ancak bundan sonraki bölümlerde nasıl bir performans göstereceği merak ediliyor. 1.elden bırakmaya Kadın dizisi bakalım bu hafta kaçıncı olacak? İşte 10 Nisan 2018 Salı reyting sonuçları..

Salı Akşamı Hangi Diziler Var?

Salı akşamı dizileri arasında Mehmed Bir Cihan Fatihi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler ve Kadın dizisi yer alıyor. Günün iddialı dizileri Kadın, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ufak Tefek Cinayetler karşısında Mehmed Bir Cihan Fatihi bu hafta kaçıncı oldu?

10 NİSAN 2018 SALI REYTİNG SONUÇLARI

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 4.BÖLÜM FRAGMANI

Sultan Mehmed’in hamlesi ile Haçlı birliğinin sağlanamaması Bizans Sarayı’nı karıştırmıştır. Yaşanan olaylar sonrasında Konstantinos’un emriyle kapıları kapatılan şehirde bulunan bütün Türkler, Bizans askerleri tarafından sorguya çekilmektedirler. Sultan Mehmed ve Delibaş’ın yakalanması an meselesidir, şehirde kapana kısılmışlardır adeta. Öte yandan Edirne’de Melike’nin kıskançlığına yenilerek yaptığı hamle; Sultan Mehmed’in herkesten gizlediği sırrını öğrenmesine sebep olur. Melike’nin öğrendikleri Çandarlı Halil Paşa’yı da harekete geçirecektir. Sultan Mehmed’in etrafındaki çember, hem Edirne’de, hem Konstantiniyye’de giderek daralmaktadır.

KADIN DİZİSİ 24. BÖLÜM FRAGMANI

Alp’i gören Şirin büyük bir şok içindedir ve ne yapacağını bilemez. Bahar ise tüm olanlardan habersiz kendine yeni bir sayfa açmıştır. Arif’in moralinin bozuk olduğunu fark eden Bahar, her kötü gününde yanında olan Arif’in yanında olmak ister. Arif ise duygularını artık kontrol edememeye ve Bahar’ı kıskanmaya başlar. Şirin’in iliğinin Bahar ile uyuştuğunu öğrenen Jale ise onları bu duruma nasıl ikna edeceğini düşünmektedir. Amerika’ya gitme sürecinde öğrendiği şey ile de Pırıl’ın tüm dünyası başına yıkılacaktır.

EDHO 98.BÖLÜM FRAGMANI

Hızır Çakırbeyli şüphelerinde yine yanılmamış, arkasından iş çevirdiğini düşündüğü Alparslan'ı takip ederek Meryem ve Ceylan'ı hastanede gafil avlamıştır. Karısının ölümle burun buruna geldiğini öğrenen Hızır'ı kontrol etmek kolay olmayacaktır. Tüm masanın bir araya geldiği toplantıda, Çakırbeyli Ailesi'ne silah doğrultanların arkasında kim varsa, ne pahasına olursa olsun yok edileceği konusunda anlaşılır. Böylece sevdiklerine dokunanlara neler yapabileceklerini gösteren Çakırbeyliler düşmanlarından gelecek yeni tehlikelere karşı da önlem almış olurlar. Bu güç gösterisinin hemen ardından yıllardır hapiste olan, normal şartlarda da kolay kolay dışarı çıkması beklenmeyen Reşit adlı bir bela ortaya çıkar. Masadan alacaklı olduğunu söyleyerek karşısına dikilen bu belayı başından savmak isteyen Hızır bunu kolay kolay başaramayacaktır.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 24. BÖLÜM FRAGMANI

Merve yaptığı planla sonunda şüphelerinde haklı olduğunu gördü. Fakat asıl savaş şimdi başlıyor. Oya kılıcını çekiyor. Hiç beklenmedik bir pakt kuruyor kendine. Merve'ye gününü gösterecek. Merve ise bambaşka bir planla adım adım yaklaşıyor. İki zeki kadının kapışması sarmaşık'ı dağıtacak. Diğer yanda arzu yeni bir aşka adım atmakta. Kim ne tarafta duracak? Edip artık taraf seçmel zorunda; bizi çok şaşırtacak.

A/B ve TOTAL Ne Demek?: Reyting oranları ölçülürken, izleyiciler eğitim durumları, gelir durumları gibi gruplara ayrılmaktadır. (A/B, C1, C2, D/E.) A/B grubu eğitim düzeyi ve geliri yüksek insanları oluşturmaktadır. Total ise ölçülen bütün grupların toplamı demektir..

Reyting (İzlenme Oranı) nedir?: Belirli bir zaman diliminde dakika başına düşen ortalama izleyici oranıdır.

Share (İzlenme Payı) nedir?: Bir kanalın ve programın belirli bir zaman diliminde toplam televizyon izlemelerinden aldığı paydır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar