Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: Siyasi istismar için oraya gidiyorsun şehit için değil

Kızılcahamam kampında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun şehit cenazesine gitmesi hakkında, “Siyasi istismar için oraya gidiyorsun şehit için değil” açıklamalarını yaptı.

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: Siyasi istismar için oraya gidiyorsun şehit için değil
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
27 Nisan 2019 Cumartesi 12:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun şehit cenazesinde saldırıya uğraması hakkında da konuştu

Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

CHP zihniyeti hep yaptığı gibi şehit cenazesinde yaşanan bir hadiseyi çığrından çıkarmaya çalıştı. İşi hem şehit yakınlarına hem milletimize hakarete vardırdılar. Şehit cenazesine katılmak herkesin hakkı ancak seçim sürecinde kendin PKK’nın güdümünde kurtaramamış, PKK ile iş birliği yapmışsın. Atması gereken adımda dikkat etmeleri gerekir. ‘Buraya gitmek ne getirir ne götürür’ diye. Bu şehit senin iş birliği yaptığın canavarların siyasi örgü olan HDP ile iş birliği yapmışsın. Benim Mehmet’imi şehit edenlerle iş birliği yapacaksın bunları yutmayacağız, söyleyeceğiz. Dağ ile iş yapacaksın, bunları televizyonda izledik. Bunlarla iş birliği yapacaksın, son şehit cenazesine gideceksin, hiç düşünmedin mi ‘bunlar benim gelişimi nasıl karşılayacak’ diye. Sen siyasi istismar için oraya gidiyorsun şehit için değil.

Şehit ailesi de senin oraya gitmeni istemiyor. Bay Kemal Hacı Bektaş’ta bizim bakanımız Bekir Bey’e senin gözlerinin önünde nasıl saldırıldığını biliyoruz. Kalkıp da bir geçmiş olsun temennisinde bulunmadın. Bunlar da bizim kayıtlarımız da var”

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar