Meral Akşener: Liyakat ve hakkaniyet kalmadı

Ankara'da konuşan Meral Akşener, 'Post modern milli şef dönemi başlamıştır ama sürdürülebilir değildir. Liyakat ve hakkaniyet kalmamıştır' ifadelerini kullandı.

Meral Akşener: Liyakat ve hakkaniyet kalmadı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:44
25 Ekim 2017 Çarşamba 11:11

Meral Akşener'in konuşmasından satır başları:

Türkiye’nin kurtuluşunda, kuruluşunda, yükselişinde Ankara’dan başlayarak yürüyen büyük milletim. Mesele vatan ise çıkarız diyen kahraman dava arkadaşlarım. İnançlı insanlara haklı insanlara Allah yardım eder bize de yardım edecek inşallah.

2002 seçimlerinden milletin toplumsal olarak çıkması için AK Parti ortaya çıktı. 2007’den sonra bu vizyonsuz olarak ortaya çıktılar. Türkiye operasyonlara açık hale gelmiş, 2017’den sonrada bu operasyonlar başlamıştır.

'POST MODERN MİLLİ ŞEF DÖNEMİ SÜRDÜRÜLEBİLİR DEĞİLDİR'

16 Nisan referandumu ‘kirli referandum’, 1946 seçimleri tekrar sahnelenmiş. Toplumsal destek yetmezse yargıçlar tamamlar.

Demokrasi tehdit altında. İktidarın hukuku her şeyin üstündedir. Post modern milli şef dönemi başlamıştır ama sürdürülebilir değildir.

Türkiye yorgundur, hiçbir çıkar yol kalmamıştır. O çıkar yol sizsiniz. Başbakan değil Cumhurbaşkanı. Şimdi yeni şeyler zamanı. Zengin bir Türkiye, adil bir Türkiye istiyoruz, mutlu bir Türkiye istiyoruz hakkımız var.

'İYİ PARTİ İLE YENİLENECEĞİZ'

İyi Parti ile yenileneceğiz. Bizler siyasette bir alan aramıyoruz. Yolları aştınız ve bugün buradayız.

10 yıl içinde Almanya G-7’nin içinde bulunmayacak. Birçok ülke sürücüsüz otomobillerin lojistik sektörünü nasıl etkileyeceğini bugün de tartışıyor.

Kupon beyinler kupon arazilerden daha kıymetlidir. Milli markalarımız yeni teknolojiler içinde yaratmak zorundayız. Bugünkü şartlarda Türkiye’nin tarihin geleceğine düşeceği belirtiliyor. Türkiye’nin gelişen dünyadan kopmasına müsaade etmeyeceğiz.

 

'İYİ BİR İKTİDAR GELECEK'

Bu iktidar gidici ama çocuklar bizim çocuklarımız. Çocuklara hür ortamlar verelim. İyi parti olarak kararlıyız. Eğitimde kalite artacak. Bilim ve teknolojiye önem verilecek.

İyi bir iktidar gelecek. Kamu düzenin olmazsa olmazı hukuktur. Devleti n temel vasfı adil olmasıdır. Adalet cahilin düşmanıdır. Haktan ve liyakattan uzak yönetimler korkak yönetimlerdir.

'LİYAKAT VE HAKKANİYET KALMADI'

Korkak iktidarlar insanlığa acıdan başka bir miras bırakmamışlardır. Adalet evrenseldir. Eğitim ailelerin üzerine yük olmaktan çıkacak. Yargıya zabıta amirliği gibi davranılmasına izin vermeyeceğiz.

Ev kadını çocuklarının yüzüne bakamamaktadır. Liyakat ve hakkaniyet kalmamıştır. O günlerde soruları çaldırdılar, soruları çaldılar, bugün ise ‘yakınımdır’ diye bir kart gitmeden iş bulamamaktadır. Bu ülkenin insanları bu tabloyu hak etmiyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar