Bakan Ersoy "İmar Planını Değiştirdi" İddialarına Cevap Verdi

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Kissebükü Koyu'na yaptıracağı otel için imar değişikliğine gittiğini iddia etmişti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy konuyla alakalı açıklama yaptı...

Bakan Ersoy "İmar Planını Değiştirdi" İddialarına Cevap Verdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
5 Ocak 2019 Cumartesi 21:13

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Bodrum'un Kissebükü Koyu'na otel yaptırmak için imar planını değiştirdiğine dair iddialar CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban tarafından Meclis gündemine taşınmıştı. 

 

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Bodrum-Kissebükü Koyunda yapacağı otel için imar değişikliğine gittiğini öne sürdü. Alban, Bakan Ersoy'un oteline 25 dönüm alan için ek inşaat izni verildiğini belirtti.

BAKAN ERSOY O İDDİAYI YANITLADI

Habertürk'te Kübra Par'ın sorularını yanıtlayan Bakan Ersoy Alban'ın iddiasına da cevap verdi. Ersoy: "Böyle bir durum söz konusu değil. Kissebükü sid alanıdır. Oranın imara açılması mümkün değil kaldı ki bizim de orada öyle bir çalışmamız söz konusu değil. Yıllar önce o bölgede bir ihalemiz oldu ve şirketimiz kazandı ancak bahsedilen alan Kissebükü değil" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar