Kemal Kılıçdaroğlu: Belgeleri savcılığa verin dediler vereceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Mersin'de katıldığı toplu açılış töreninde "Belgeleri savcılığa verin dediler vereceğiz" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Belgeleri savcılığa verin dediler vereceğiz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
2 Aralık 2017 Cumartesi 17:20

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının satır başlıkları

İnsanlar onurlarıyla yaşarlar. Kalktım kendilerine sordum, çok basit bir soru sordum. Hiç adını duymadığımız devletleri ve adaları duyduk. Bu belgeleri savcılığa verin dediler vereceğiz. Sonuna kadar arkasında duracağız. Banka dekontuna sahte diyorlar, banka sahte dekont mu düzenler? 

Bir şirket var sermayesi 1 siterlin. Bu nasıl bir ticarettir? Normal ticaretcimiz bilmez bunu. Herkes bir şekilde ticaret yapıyor. Bu kimin şirketi çıkıp bunu millete anlatın. Sonuna kadar takip edeceğiz. Yanında doktoru bulundur diyorum.  

"AK Parti'ye oy veren vatandaşlarıma bir sözüm yok"

AK Parti'ye oy veren vatandaşlarıma bir sözüm yok. Benim sözüm oyları kirletenlere karşı. Ben hayatta kaldığım sürece kul hakkına sahip çıkacağım. Ben hayatta kaldığım sürece bütün yetimlerin hakkına sahip çıkacağım. 

Şimdi de başımıza Sarraf belası çıktı. Devletin protokolünde yer alıyordu. Bir de Deli Kadir vardı. Amerika'ya 2 defa nota verdiler. Bu adam bülbül gibi ötünce casus oldu. Gelin en iyisi bir soru daha soralım. Bu Sarraf'a devletin gizli bilgileri kim verdi? Devletin başında o dönem kim vardı? Sarraf hangi parayla satın aldı bu bilgileri. Kendisine salıya kadar izin veriyorum. Otur düşün, Bakan'ları topla oturun konuşun. Rıza Sarraf bu sırları nasıl teslim alıp Amerika'da ortaya attı? Seni gözlerinden öpüyorum sayın Erdoğan. 

"2019'a giderken her kapıyı tek tek çalacağız"

Sizlerler birlikte olmak bizim için büyük keyif. İki şey istedim belediye başkanlarından size oy veren ya da vermeyen herkesi kuçaklayın. Harcadığınız her kuruşun hesabını millete verin. Bu onur ve şerefi belde halkıyla paylaşacağız. Onlar yeşil alan görünce gökdelen dikiyor, biz boş alan görünce yeşillendiriyoruz. 2019 yaklaştı hanımlar ilk sözüm size. Türkiye'yi bekleyen tehlikeyi ilk siz görüyorsunuz. Türkiye'nin ne hala geldiğini hepimiz görüyoruz. Bu ülkeye barışı düzeni yeniden getireceğiz. 2019'a giderken her kapıyı tek tek çalacağız. 

Huzuru sağlamanın tek bir yolu var tek adam rejimine hayır demek. Bu mücadeleyi bu ülkenin kadınlarıyla başaracağız. Bizim güvenliğimizi sağlayan kolluk kuvvetlerimize teşekkür ediyoruz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar