Doğu Perinçek mal varlığını açıkladı

Vatan Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, mal varlığını açıkladı.

Doğu Perinçek mal varlığını açıkladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
19 Haziran 2018 Salı 17:03

Daha önce CHP'nin adayı Muharrem İnce'nin mal varlığını açıklamasının ardından bu kez de Vatan Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek mal varlığını açıkladı. Perinçek, "Bu yetkiyi isterken sadece parti programıyla değil, evimizi de görsünler istiyoruz." dedi ve şöyle devam etti:

Hazreti Muhammed ve Atatürk vurgusu

"Hazreti Muhammed, 'Yöneticileri fakir olan milletler zengin, yöneticileri zengin olan milletler fakir olur' diyor. Ölürken bir tane kilimi, testisi ve su bardağı vardı. Hazreti Muhammed'i ve Atatürk'ü örnek alıyoruz. Mal beyanını kamuoyu önünde açıklıyoruz. Taşınmaz malımız yok. Bu dünyadan ayrılırken Yunus Emre gibi üryan gelip üryan gitme düşüncesindeyiz."

Mal mülk olarak Abidin Dino'nun 'Namık Kemal' portresi ve bunu yollarken gönderdiği bir mektup var. Fikret Otyam'ın 'Keçiler' tablosu var. Muharrem Piri'nin 'Atlar' resmi var. 10 bin adet de kitap var. Piyanomuz var" diye konuşan Perinçek, "Bu dünyadaki mutlulukla kaynaklarımız mallar mülkler değil; insanlık, sevgi, saygı paylaşmak. Bunlarla mutlu oluyoruz" dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar