Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı 15 Temmuz gecesi kuruldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkan Erdoğan, Altındağ Kültür Sarayı'nda "Yerel Seçim Öncesi Teşkilat, Aday ve Aday Adayları Buluşma Programı"na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı 15 Temmuz gecesi kuruldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
2 Ocak 2019 Çarşamba 20:29

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Altındağ Kültür Sarayı'nda "Yerel Seçim Öncesi Teşkilat, Aday ve Aday Adayları Buluşma Programı"na katıldı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

- Milletimiz bize oy vermeye mecbur değildir. Biz yaptığımız hizmetlerle bu oyu hak etmeye mecburuz. Ankara seçimlerde sembol şehirlerden biridir. Tıpkı İstanbul gibi burayı da herhangi bir belediyeyi kazanmak ya da kaybetmek olarak görmüyoruz.

"Belediyecilik bir aşktır"

- Ben hep şunu merak ederim. Çankaya neden böyle? Yenimahalle neden böyle? Bunlar buralara neden hizmet vermiyorlar. Para ise bütün belediyelere olduğu gibi bunlara da para gidiyor. Mesele başka... Belediyecilik bir aşktır aşk. Halka hizmet Hak'ka hizmettir diyerek yola çıktık. Belediyecilik dertli olanların işidir.

- Gözünü Ankara'ya dikenlere inşallah derslerini bir kez daha vereceğiz. Başkentlinin karşısına çıkarılan balonları 31 Mart akşamı bir kez daha patlatacağız.

- Siyasette insanı kibir, gurur yıkar, millete tepeden bakmak yıkar. AK Parti'de ben yok, biz var.

- Kim millete tepeden bakarsa bilesiniz ki biz onlarla aynı yolda yürümeyiz.

Cumhur İttifakı açıklamaları

- Cumhur İttifakı 15 Temmuz gecesi kuruldu. Cumhur İttifakı 31 Mart'ta da aynı şekilde devam edecek. Cumhur İttifakı'nın amacı seçim kazanmak değil, ülkemizin istiklal ve istikbalini garanti altına almaktır. Cumhur İttifakı'nda kimse çizdiğimiz çizginin dışına çıkamaz, herkes Cumhur İttifakı'na uymalıdır. Cumhur İttifakı'nın gereği neyse tüm arkadaşlarımız, tüm teşkilatlarımız buna uymalıdır.

- Emaneti ehline vermek görevimizdir, asla ayrımcılık olmaz.

- Milletin huzuruna çıktığımızda diğer partilerin aksine bizim anlatacak bir başarı hikayemiz var.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar