CHP'li Tüzün: Delegeler yargıya giderse karışmayız

CHP'li Yaşar Tüzün, "Partimizle mahkemelik olmayız. Fakat kurultay delegelerinden yargıya başvuranlar olursa onların da özgür iradesine karışamayız" dedi.

CHP'li Tüzün: Delegeler yargıya giderse karışmayız
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
4 Ağustos 2018 Cumartesi 15:26

"Partimizle mahkemelik olmayız. Bu bizim kesin ve net tavrımız" diyen CHP'li Yaşar Tüzün, "Ancak olağanüstü kurultay için imza veren kurultay delegelerinden yargıya başvuranlar olursa onların da özgür iradesine karışamayız" ifadesini kullandı.

CHP'deki kurultay tartışmaları sürerken, Muharrem İnce'nin ekibinde yer alan Yaşar Tüzün, "Parti içi demokrasiyi savunuyorsak, yargıya gideceklere müdahale edemeyiz" açıklamasında bulundu.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, 'Değişim' amacıyla olağanüstü kurultay hareketi başlatan vekillerin başını çeken Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, şöyle konuştu:

"Biz partimizle mahkemelik olmayacağımızı, böyle bir karar çıkması durumunda mahkemeye gitmeyeceğimizi net ve açık bir şekilde beyan ettik. Partimizle mahkemelik olmayız. Bu bizim kesin ve net tavrımız. Ancak olağanüstü kurultay için imza veren kurultay delegelerinden yargıya başvuranlar olursa, böyle bir tutuma girenler olursa, onların da özgür iradesine karışamayız."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar