Yıldırım: Türkiye'yi teröre teslim etmeyeceğiz

Erzincan'da halka hitap eden Başbakan Yıldırım, "Türkiye'yi teröre teslim etmeyeceğiz" dedi

Yıldırım: Türkiye'yi  teröre teslim etmeyeceğiz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:44
3 Kasım 2017 Cuma 11:47

Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

Bugün Erzincan'a yine müjdelerle, yine yeni yatırımlarla beraber geldik. Yalnız gelmedik. Yiğit hemşehrilermiz, Erzincanlılar burada. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Türkiye’yi teröre teslim etmeyeceğiz. Adları ne olursa olsun mücadele edeceğiz. 15 Temmuz’da bu millet tankları, topları, tüfekleri imanla durdurdu. Bu bayrak inmez,  bu vatan bölünmez.

Önümüzdeki sene de Kemah, İliç, Kemaliye'yi doğalgazla buluşturacağız.

15 yıldır ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için canla başla çalışıyoruz. Yolları böldük, gönülleri birleştirdik.

Artık Türkiye kendi otomobilini de yapacak. Bunun da kararını verdik. Yıllardır kriz tellallığı yapanlar, biz yapamayız diye konuşanlar artık hiçbir mazeret bulamayacak. Yerli otomobil Türk mühendisinin akıl ve alın teri ile üretilecek. AK Parti 15 yıldan beri 20 bin kilometre yeni bölünmüş yol yaptı. Milletimize hayırlı uğurlu olsun.

TOKİ, 11 bin konut yaptı Erzincan'a.

Mevcut hastanenin yanına 250 yataklı yeni bir blok yapılıyor. Yetmez, mevcut aşağıda merkezdeki hastanenin yerine de 600 yataklı bir şehir hastanesi yapıyoruz. Böylece Erzincan sağlığın da merkezi haline geliyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar