Yılmaz Gruda: Kuaförden çıkıp cenazeye reklam yapmaya gelen ünlüler var

Usta tiyatrocu Yılmaz Gruda, Alev Gürsoy Cimin'e konuştu. Gruda, "Kuaförden çıkıp cenazeye reklam yapmaya gelen ünlüler var" dedi.

Yılmaz Gruda: Kuaförden çıkıp cenazeye reklam yapmaya gelen ünlüler var
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
21 Nisan 2019 Pazar 11:02

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan usta tiyatrocu Yılmaz Gruda, eski eşi Ayşen Gruda’yı kaybettikten sonra birçok sanatçıya sitem ederek, "Vefa çok önemlidir. Beraber çalıştığınız insanlara karşı son görevinizi yapmalısınız. Bunu görmediğim için sitem ettim. Ayşen’in cenazesi o sessizliği hak etmiyordu." dedi.

Gruda, "İki dakika ayırıp gelmek zor mu? Bazıları da reklam yapmaya, kendilerini göstermeye geliyor. Kuaförden çıkmış, makyajlı, saç yapılı… Bu da ayıp ve günah. Buna da gerek yok." diyerek sitemine devam etti.

İşte Yılmaz Gruda'nın röportajından öne çıkanlar:

- Ayşen Gruda, Müjdat Gezen’le nişanlıymış. O askere giderken sizinle evlenmiş. Doğru mu?

- Müjdat Gezen’le olan münasebetini bilmiyorum. Bilsem zaten böyle bir şey olmazdı. Mektuplaşıyorlarmış galiba. Eee sonuçta Ayşen de rahibe değildi. Mesleğimiz gereği tanıştık ve birbirimizden etkilendik. Sonra da evlendik. Ama Müjdat ile arasına girmedim yani. O hikâyedir. Ben öyle bir adam mıyım!

- Müjdat Gezen’le arkadaşlığınız var mı?

- Merhabamız var.

- Ayşen Gruda’ya aşık olmuş muydunuz?

- Hayır. Aşk denen şeyi bilmem. Tüm mesele bütün eşlerimle beraber olmaktı. Aile hayatını çok severim. Çok güzeldir. Sizi hırpalamaz. Sizi yaratıcı kılar.

- Ayşen Gruda neden hiç soyadını değiştirmedi?

- Onunla meşhur oldu çünkü. O benim kızımın annesi, tabii ki saygıyla karşıladım. Madem ki benim soyadımla isim yaptı. Onunla da yürüyebilir. Kendi soyadı Erman’dı. Kimse tanımaz ki öyle. Ne para, ne proje, ne film gelir. Doğrusu buydu. Bakın yanlış anlaşılmasın, benim sayemde ya da benim soyadımla ünlü oldu demiyorum. Kendi yeteneğiyle, başarısıyla ünlü oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar