Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? (5-9 Mart Cuma)

Hafta içi her gün TV 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programda haftanın birincisi kim oldu? Cevabı azonceoldu.com'da

Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? (5-9 Mart Cuma)
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
9 Mart 2018 Cuma 18:14

Ekranların sevilen yemek yarışma programı “Yemekteyiz” tüm heyecanıyla sürüyor. Yemekteyiz programında 5-11 Mart tarihlerinde yarışan yarışmacılarından kim birinci oldu. İşte 5 Mart Cuma Yemekteyiz birincisi..

Her hafta birbirinden farklı 5 yarışmacının ev sahipliği yaptığı eğlenceli yarışma hafta içi her gün sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile ekranlara geliyor.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programı Onur Büyüktopçu’nun sunumu ile devam ediyor. Her hafta 10 Bin Tl’lik büyük ödülün verildiği yarışmada bu sene Onur Büyüktopçu farkı her yrde kendisini gösteriyor. Reytinglerde 5 reytingleri geçen program gün içinde bir çok dizi ve programında önünde yer alıyor. Yemekteyiz yeni hafta 5 Mart Pazartesi günü başlıyor ve yeni hafta yeni yarışmacılarla devam ederken programın finali ise 9 Mart Cuma günü yayınlanacak? Peki 9 Mart Cuma haftanın finalinde kim kazandı? Kim birinci oldu? Bu hafta hangi yarışmacılar yarıştı? Tüm bilgileri azonceoldu.com'da bulabilirsiniz.

Yemekteyiz 9 Mart haftanın finalinde kimin kazanacağı henüz belli olmadı. Ancak gördüğüm kadarıyla Lamia hanım ve Ceyda Hanım arasında bir rekabet olacak. İkisi de ev hanımı ve yemek işinden anlıyor. Gizem hanım ise henüz ev hanımlığında diğer yarışmacılara göre tecrübesiz ve genç bir isim. Yemekteyiz’de kimin birinci olacağını kestirmek zor oluyor.

Pazartesi gününden Cuma’ya kadar her gün farklı bir yarışmacının kendi evinde yaptığı yemekleri tadan yarışmacılar gün sonunda puan veriyor. Peki 5 Mart Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu, kazanan toplam kaç puan aldı?

Yemekteyiz 9 Mart Cuma Haftanın Yarışmacıları

Yemekteyiz Orhan Aytek Kimdir?

41 yaşında olan Orhan Aytek evli ve 2 oğlu bulunuyor. Aslen Makedonyalı olan yarışmacı ayakkabı mağazası sahibidir. Seyehat etmek, müzik dinlemek ve motosiklet sürat teknesi kullanmak en sevdiği aktivitelerdendir.

Yemekteyiz Gizem Kırkaplan Kimdir?

25 yaşındaki Gizem Kırkaplan evli ve bir erkek çocuk sahibidir. Memleketi Malatya olan yarışmacı evlenmeden önce bankada çalışıyormuş. Ev hanımı olan yarışmacının hobileri arkasında gezmek, spor yapmak ve kitap okumak bulunuyor. Konuşmayı seven eğlenceli biri olduğunu söylüyor.

Yemekteyiz Ceyda Özata kimdir?

Aslen Trabzonlu olan Ceyda Özata 31 yaşındadır. Evli ve 3 çocuk sahibi ve ev hanımıdır. Gezmeyi, tatil yapmayı, sinemaya gitmeyi, internette vakit geçirmeyi çok seviyor.

Yemekteyiz Özden Akgöğ Kimdir?

49 yaşında evli ve 3 kızı bulunuyor. Memleketi Trabzon olan yarışmacı Belçika’da yaşıyor ve sürekli İstanbul’a geliyor. Dekoratör olan yarışmacı değişik kültürler tanımak, spor yapmak, en sevdiği aktivitelerdendir.

Yemekteyiz Lamia Edremit Kimdir?

Aslen İstanbullu olan yarışmacı 47 yaşında evli ve 2 erkek çocuk sahibidir. Tam bir hayvansever olan yarışmacı 4 köpeği ve 1 raconu bulunmaktadır. Yemek yapmayı, arkadaşları ile buluşmayı çok seviyor. Kendisini sakin ve saygılı biri olarak görüyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar