Vikings 5. sezon 9. bölüm fragmanı yayımlandı: Ivar Lagertha'dan intikamını alacak mı?

Vikings 5. sezon 9. bölüm fragmanı yayımlandı. İç savaşın hakim olduğu yeni sezonda Ivar, intikam için Lagertha'nın peşinde. İşte Vikings 5. sezon 9. bölüm!

Vikings 5. sezon 9. bölüm fragmanı yayımlandı: Ivar Lagertha'dan intikamını alacak mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
15 Ocak 2018 Pazartesi 15:39

Vikings 5. sezon 9. bölüm fragmanı 11 Ocak Perşembe günü son bölümün yayınlanmasının ardından ekranlara geldi. 4. sezonda Ragnar ölmüş, oğulları onun intikamını almak için Batı topraklarına adım atmıştı. Lagertha ise kocasını elinden alan Kraliçe Aslaug'u öldürerek intikamını almıştı. Peki Vikings 5. sezonda neler oluyor? Ragnar'ın oğulları annelerinin intikamını almak için Lagertha'nın peşine düşerken, İskandinav halkları iç savaşa doru sürükleniyor. İşte Vikings 5. sezon 9. bölüm fragmanı ve 18 Ocak akşamı ekranlara gelecek yeni bölüme dair ipuçları...

VİKİNGS 5. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU? Lagertha’nın annesinin öldürerek Kattegat’ın krallığına oturmasının ardından intikam için yemin eden Kemiksiz Ivar kendisine destek olan Hvitserk ve King Harald ile birlikte saldırıya geçti.

Bjorn’un ve King Harald’ın kardeşinin Kattegat’a döndüğünden habersiz olan Ivar saldırı esnasında kendisinden daha zeki olduğunu düşündüğü Piskopos Heahmund’dan yardım aldı. Ivar’ın ne kadar zeki olduğunu bilen Bjorn ise onun sürekli yeni bir taktik deneyebileceğini söyledi.

Büyük savaş öncesi Ubbe ve Hvitserk’ün karşı karşıya geldiği dakikalar ise dizinin takipçilerini ekran başına kilitledi. Yeni bir yaşamın peşinden giden Floki ise tayfasıyla birlikte “Tanrıların Yeri” olarak adlandırdığı bölgede yapmaları gerekenleri anlattı.

VİKİNGS 5. SEZON 8. BÖLÜM İZLE

VİKİNGS KONUSU: Vikings dizisi; Fransa ve Britanya’ya kadar uzanan saldırılarla tarihte kendisinden epey söz ettirmiş gözü pek savaşçı Ragnar Lothbrok ve oğlu Bjørn‘un yaşadıklarını anlatırken, Vikinglerin çok az işlenmiş kültürünü de bize yansıtarak gerçeğe dayalı bir izlenim sunuyor. Ragnor’un sıradan bir çiftçiyken ne kadar ileriyi görebileceğine şahit oluyor ve onun kardeşi kadar sevdiği arkadaşı Rollo‘yla birlikte denizlerle olan imtihanını seyrediyoruz.

Vikings 8. bölümüyle 11 Ocak Perşembe günü TLC ekranlarında seyircisiyle buluştu. 22:15'te başlayan dizinin bitmesinin ardından ise 9. bölüm fragmanı yayımlandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar