Tuvana Türkay stalker çıktı! Tuvana Türkay kimdir?

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'tan bir süre önce ayrılan oyuncu Tuvana Türkay'ın sahte hesapla insanları takip ettiği ortaya çıktı.

Tuvana Türkay stalker çıktı! Tuvana Türkay kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
6 Aralık 2017 Çarşamba 13:20

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'tan bir süre önce ayrılan ve Potuk'a kadınları takip etme 'yasağı' koyarak kıskanç sevgililer kervanına katılan oyuncu Tuvana Türkay'ın sahte hesapla insanları takip ettiği ortaya çıktı.

Oyuncu Tuvana Türkay, birlikte oldukları dönem Fenerbahçeli sevgilisi Alper Potuk'a sosyal medyada başka kadınları takip etme yasağı koyarak kıskançlığını gözler önüne sermişti. Son olarak Tuvana Türkay'ın tam bir stalkçu olduğu ortaya çıktı. Türkay, sahte hesap üzerinden insanları takip ediyormuş.

SAHTE HESABIN ADI 'SKYPUNCH1'

'Skypunch1' isimli sahte bir hesap açan oyuncu Türkay, merak ettiği hesapları bu hesaptan kontrol ettikten sonra takip ediyormuş. Öte yandan, 'Skypunch1' adlı hesapla stalkçuluk yapan Tuvana Türkay, kendisini takip etmek isteyen kişilerin hesaplarını da kontrol edip uygun bulursa onaylıyor.

STALK AYRILIK SEBEBİ OLABİLİR

Duymayan Kalmasın adlı magazin programında da Tuvana Türkay ile Alper Potuk'un ayrılık sebebinin Türkay'ın kıskançlığı olabileceği açıklanmıştı. Programda, Türkay'ın Fenerbahçe'li futbolcu Alper Potuk'un sürekli telefonunu karıştırdığı ve mesajlarını okuduğu, çiftin de bu yüzden ayrıldığı öne sürüldü.

Daha önce de Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi Bursasporlu Sercan Yıldırım ile çekilmiş fotoğrafları gündem olmuştu. Eski aşk görüntülerini sildirmek isteyen Tuvana Türkay, Google'a başvurmuştu. Sercan Yıldırım ile Alper Potuk yakın arkadaştı ve bu ilişki sonrası arkadaşlıklarını bitirmişlerdi.

STALK NEDİR?

Son zamanların yeni gözdesi de aslında bir çok kişinin farkında olmadan yaptığı, sadece adının revize edilmiş şekliyle anlamlandıramadığı stalk; sosyal medya platformlarında bir kişinin bir başka kişiyi sosyal medya hesaplarında araştırması, gözetlemesi, paylaşımlarını incelemesi anlamına geliyor.

'Stalklamak nedir?' sorusunun cevabı da açıklamadan anlaşılacağı gibi, 'stalk işinin yapılması' olarak nitelendiriliyor. Sürekli bir başkasını stalklayan kişilere de stalker, yani bu gözetleme, inceleme işlemlerini gerçekleştiren kişi anlamı yükleniyor.

TUVANA TÜRKAY KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Tuvana Türkay, 3 Ekim 1990 İstanbul doğumludur. 27 yaşındaki oyuncu Türkay, İstanbul’un Üsküdar ilçesinde çocukluğunu geçirdi. Boyu 1.74 ve kilosu 54-55 arasındadır. Anne tarafı Rizeli olan Tuvana Türkay'ın baba tarafı ise Bulgaristan göçmenidir.

Eğitimini İstanbul Güneş Kolejinde bitirdikten sonra Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde tamamlayan Türkay, oyunculuğa 9 yaşında, reklam filminde rol alarak başladı. Ayrıca, Akademi Neo’dan oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk derslerinin dışında bir yıl kadar da Diksiyon ile Şan kursuna gitti.

27 yaşında olan oyuncu Tuvana Türkay, 2014 tarihinde Kara Para aşk dizisinde oynamış ardındanda 2015 tarihinin Mart ayında gösterime girmiş Güvercin Uçuverdi filminde başrol oyuncusu olarak rol almıştır.

Tuvana Türkay Oynadığı Diziler ve Filmler

2017 - Deli Gönül

2016 - Oyunbozan

2015 – Güvercin Uçuverdi (Film)

2014 – Kara Para Aşk

2013 – Eksik Sayfalar (Film)

2012 – Esir Sultan

2010 – 2012 – Yer Gök Aşk (Bade Palalı)

2010 – Nakş-ı Dil Sultan (Nakş-ı Dil Sultan)

2009 – Ayrılık (Kevok)

2007 – Cumhur Cemaat

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar