Turabi diskalifiye mi oldu? Turabi'nin cezası ne olacak? Acun: Burası senin çiftliğin değil

Turabi diskalifiye mi oldu? Turabi'nin cezası ne olacak? soruları Survivor 2018'in 57. tanıtım bölümünün yayımlanmasıyla gündeme geldi. Peki ya Turabi ne yaptı? Turabi neden diskalifiye olacak? Turabi'nin cezası ne oldu? Turabi diskalifiye mi oldu?

Turabi diskalifiye mi oldu? Turabi'nin cezası ne olacak? Acun: Burası senin çiftliğin değil
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
28 Nisan 2018 Cumartesi 17:14

Turabi ne yaptı? Turabi neden diskalifiye olacak? Turabi'nin cezası ne oldu? Turabi diskalifiye mi oldu? soruları Survivor 2018'in 57. bölüm tanıtımının yayımlanmasıyla gündeme geldi. Peki ya Turabi neden diskalifiye oldu? Ya da başka bir ihtimal ile Turabi neden diskalifiye olacak? sorusu gündeme geldi. İşte Turabi'nin diskalifiyesiyle ilgili son durum...

SURVİVOR TURABİ DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Turabi'yle ilgili Acun Ilıcalı'nın 57. bölüm tanıtımına şu sözleri damga vurdu: Burası senin çiftliğin değil. Akşam hakkında bir karar verilecek. 

Peki ama Turabi neden diskalifiye olacak? ya da 'Turabi neden diskalifiye oldu?' iddiası gündemde?

Bu soru şuan için bir iddia olmak ile birlikte Turabi'nin adada süreki bir kavga halinde olduğu gözle görülüyor. Turabi'nin kavgacı bir kişilik olduğu iddia edilirken çocuklara karşı olumsuz örnek olduğu da sosyal medyada konuşuluyor. 57. bölüm tanıtımında Hakan ile tartışma halinde olduğu görülen Turabi'nin küfür ettiği de anlaşılıyor.

TURABİ NE CEZA ALACAK?

Turabi'nin ne ceza alacağı şu an için bilinmemektedir. Ama diskalifiye ya da son bir uyarı yapılabilir. Geçmişte örnekleri var. 

TURABİ NE CEZA ALDI?  TURABİ 5 MAÇ OYNMAYACAK

"TURABİ BUNDAN SONRAKİ 5 MAÇTA OYNAMAYACAK"

"Bazı tepkileri vermezseniz, bazı durumların önüne geçemezsiniz. Biz tepki göstermedikçe Turabi bir üstünü zorluyor. Aramızda toplantı yaptık. Aldığımız karara göre Turabi, bundan sonraki 5 maçta oynamayacak. Benchte oturmasını da istemiyoruz. 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar